![]() |
Re: Radauti
1 Attachment(s)
160mii euro s-classe
|
3 Attachment(s)
una din zecile de vw jetta,un volvo mai special si un bmw din zecile poate chiar sutele....care se gasesc pe toate drumurile(dak nu vezi cel putzin un bmw pe o raza de 100 metri inseamna k cv nu e bn)
|
2 Attachment(s)
o poza putzin modificata cu daciile in culoarea jamaicii si masina unai gagici......o super gagica....urmeaza sasi ieie un 307 cc;)
|
1 Attachment(s)
un audi a5
|
5 Attachment(s)
un ML ,un GL un ,Bentley Continental ,si mai niste masini
|
sper sa reusesc sa prind in cadru cele 2 mustanguri din radauti....le-am vz azi dar nu am facut poze :( si poate mai nij masini din radauti
|
1 Attachment(s)
uitati cum stau tuaregurile la noi.....sunt pe toate drumurile......apropo sunt in lizing de aceea au numere de bucale
|
1 Attachment(s)
old-school benz
|
2 Attachment(s)
un e30 misto.......pozele sunt de la cursa pe 402m de la sv
|
4 Attachment(s)
Ieri 25.06.208 a avut loc un accident intre un Passat (usor modificat) si un H3
-in urma incidentului passatul sa ales cu bara spate rupta si janta dreapta spate gaurita....iar h3'ul sa ales cu niste praf de sub passat:lol::twisted: (aman2 masini sunt din radauti) |
Ieri au mai plecat 2 motociclisti dintre noi:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::c ry::cry::cry:
|
R.I.P Dany
2 Attachment(s)
Dany a avut accident pe data de 20 iunie....de atunci a stat in spital la iasi... R.I.P DANY .....si tot accidentul a avut loc din cauza unu idiot cu o caruta....gatu mami lui de handicapat :evil::evil:
|
R.I.P ROSSY Rest in peace my bro
2 Attachment(s)
Cipi (ROSSY) a vut accident pe data de 15 iunie......si boii astia de la spital lau tinut abia pana luni dim la radauti sai iau dat doar o aspirina:evil:......si de luni dupa amiaza a stat la iasi,....acolo situatia s-a mai imbunatatit si speram ca in ceva timp sa-l vad acasa........si acum il vad acasa dar intre 4 scanduri:cry::cry::cry::cry: a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si imi va fii fffff greu fara el:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
|
3 Attachment(s)
Jagurarul lu' Cornea,un tuareg,un x5 si un 300c si un Chrysler van mijto
|
1 Attachment(s)
ford focus st:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning