![]() |
Re: Clarkson a incalcat Codul Rutier
asa am si eu o poza pe autostrada cu 140 la ora in timp ce citeam o revista.. a zis vreun gabor ceva? nuuuuuuuuu ( si sunt sigur ca au vazut-o )
|
poza nu este destul de clara ca sa ii afli viteza si cine este la volan(eu vad silueta unui barbat.. adevarat vb la telefon), dar nu poti sti daca este Clarkson(doar din acea poza, poate mai sunt altele). daca se dovedeste ca este el intradevar, da, sa-i dea amenda. ce ti-e si cu paparazi astia!!
|
Si inca ceva...cam clara poza asta...mai ales ca este facuta in mers...la o viteza de 113 km/h
|
Quote:
|
mai dai in fos cind ai scola de pilot te amendeaza ca vb la telefon da cand ai luat carnetu de o zi si gonesti cu 150 la ora in oras nu oare carei mai periculos
|
saracu Clarkson ce paguba pt el amenda aia .........la cati bani are
|
Police probe Clarkson phone photo
Police are examining a photo that allegedly shows Top Gear host Jeremy Clarkson talking on a mobile phone while driving on a motorway. Adam Blake, 22, and Hayley Byford, 21, claim they saw Clarkson on the phone as he did 70mph (112kph) in a 1970s Mercedes on the M40 in Oxfordshire. A photograph taken by the pair was sent to the Daily Mirror newspaper, who handed it to the police. Drivers caught using mobiles face three points on their licence and a £60 fine. A spokesman for Thames Valley Police said: "We have been handed the photograph and we will be looking at it with a view to a possible prosecution. "If we have got evidence we think could be supported in court, we will take action." Denial Clarkson has not released a statement on the incident. The Daily Mirror said it confronted the host at his Oxfordshire home and he denied he had been talking on the phone. After being shown the picture, the paper said he told the reporter he could not talk to them because he wrote a column for another paper. A spokeswoman for the BBC's Top Gear programme said they would not comment because it was not a BBC matter. Mr Blake was quoted by the Daily Mirror as saying: "We could not believe that we'd caught him out. My girlfriend saw he was on his mobile. She grabbed hers and took a picture of him." |
mie mi-se pare o prostie ca sunt aia socati ca vb la tel. ai probleme cand conduci si vb la tel ca nu poti schimba vitezele sau sa iei de volan la viraje daca nu ai servo. pe autostrada nu prea ai ocazia sa faci asta, mergi ca prostu nu conteaza de viteza. si cu vorbitul la telefon ca nu ai voie e o prostie mare rau. daca masina are cutie automata? am vazut un show la americani de mergea una cu piciorul stang bagat sub fund cand conducea ca era automata.daca in loc sa vb la telefon mananca un corn, bea suc sau sta cu mana pe geam ca taranu sau pe cracu la gagica sau se uita la cd sa schimbe melodia . daca e sa am vre-o faza periculoasa orice ar avea un sofer in mana e tot la fel. si din experienta proprie stiu ca daca ai hand-free sau nu daca te certi la telefon sau cu unu din masina se duce dracu atentia ta la sofat si poti face accident de nu te vezi. oricum la englezi au luat unii amenda ca mancau in masina la 180 la ora; isi facea unghiile cu oja sau ca citeau ziarul pe volan si aia sunt socati ca vb la tel.
|
lasatil domne sa vorbeasca ca politia din romania oricum nu respecta legea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Puterea starneste adversitate. Iuda nu e in stare sa faca o poza calumea iar pentru asta nu o sa ramana in ochii nostrii decat ca un fotograf masturbator.
|
Sa dovedeasca mai intai ca este o poza originala, netrucata, facuta cu un aparat omologat in acest sens, si dupa sa il amendeze.
|
najpa......poate era o urgenta frate
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning