Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Circuit ... in Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/7071-circuit-bucuresti.html)

aleks 09-08-05 08:35

nush de ce imi suna a dracula park :lol:
arata a fi cea mai noua teapa pe anul asta :wink:

blowwind 09-08-05 14:07

Quote:

Originally Posted by \"www.cotidianul.ro\"
Investitorii germani vor sa amenajeze o pista de 3, 115 km lungime si 10-15 m latime, in jurul Palatului Parlamentului, linia de start situindu-se in fata intrarii principale din Bulevardul Libertatii. Traseul are 14 intoarceri, cu sase bucati de drum in linie dreapta, pe care automobilele pot atinge viteze de pina la 235km/h. Partea de standuri va avea o lungime de 580 m pe actualul amplasament al Parcului Izvor. Traseul a fost stabilit de inginerul Hermann Tilke, cel care a construit cele mai noi circuite de Formula 1 din Bahrain si Shanghai. Firma germana, prin reprezentantul sau Hartmut Beyer, fost pilot de formula 3 si GT, se afla intr-o relatie foarte apropiata cu Bernie Ecclestone, patronul Formulei 1, ceea ce face ca aceasta cursa sa fie preludiul pentru a aduce Grand Prix 2 la Bucuresti.

sil4tuning 09-08-05 15:50

blowwind : fugi fugi ! vin baieti buni !!!

AR120CP 10-08-05 06:24

Sa speram ca nu va vi o noua dezamagire pentru pasionatii de automobilism....

alexutzu 10-08-05 10:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AR120CP\"
Sa speram ca nu va vi o noua dezamagire pentru pasionatii de automobilism....

avem foarte mult de sperat, dar vba unuia de mai sus......\"MI-A PLACUT IERI LA DRACULA PARK\"

aleks 10-08-05 17:21

eu pun pariu p un stelaj de bere ca nu se va face nici un circuit nimic
cine tine pariul?

sil4tuning 10-08-05 20:19

te sustin si eu in pariu asta !!!!!! acu sa nu se creada ca noi acu codim si ca suntem impotriva la asa ceva ....dar ne cunoastem guvernantii prea bine ..........sistemu e la pamant daca nu ai cu cine degeaba ......

AR120CP 11-08-05 07:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
cine tine pariul?

N-am curaj :no: Dar speranta moare ultima :D

aleks 11-08-05 09:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AR120CP\"
Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
cine tine pariul?

N-am curaj :no: Dar speranta moare ultima :D

rrright, mi-as dori si eu sa pierd berile, dar sa fie circuitul...

blowwind 31-08-05 16:11

are cineva informatzii mai noi ??ceva ? :)plz :D

blowwind 24-09-05 13:25

Chiar nu mai stie nimeni nimx ?:(

Pitu 24-09-05 13:58

chiar dc or sa faca un circuit il fac ca sa castige tot ei si nu o sa intram noi cu masinile noastre pe circuitul ala :wink:

aleks 26-09-05 17:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"twwety\"
chiar dc or sa faca un circuit il fac ca sa castige tot ei si nu o sa intram noi cu masinile noastre pe circuitul ala :wink:

nu in perioada competitionala, pt ca in rest va fi format din artere circulabile, gen monaco

blowwind 31-10-05 20:47

am auzit zilele trecute la radio ca FIA a acceptat propunere primariei capitalei,...si cica la anu...in jur de 14 aprilie (nu mai stiu exact) va fi prima cursa GT :) ... are cineva mai multe informatzii ??

CT-82-PWR 31-10-05 20:59

La cat de aglomerat e bucurestiul asta ii mai lipsea...oricum alegerea locatiei au facuto din economie.
Puteau foarte bine sa faca circuitul intr-un loc extravilan si sa il construiasca de la cap la coada si sa ii dea o dificultate nu asa simplu ca asta te invarti in jurul casei poporului pana ametesti.
Sincer sa fiu din banii care ii castiga acuma din vanzarea BCR-ului puteau sa faca un circuit de F1 si le mai ramanea si bani de o autostrada.

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning