![]() |
da o combinatie de genu: subwoofer alpine ... in cutie si statie magnat.
subwoofer undeva la 300 de W rms si 1000 sau 900 muzicali, statie 2x200, sau 1x300 :)? o nelamurire a mea ... cu boxe 50 rms spate si 20 :) rms fata ? se mai aude si altceva in afara de bass la volum mare? sau tre' sa schimb boxele de pe fata cu unele de 60 ? din cate stiu si din ce mi-a mai zis lumea ... pe fata tre sa fie boxele mai puternice pe \"voce\" si pe spate cele de bas. |
Re:
Quote:
|
pai cam da ... woofer ... undeva intre 4.5 si 6 mil ... alpine ... si statie nu stu ... da cam pe la 4-5 mil era parca.
|
Re:
Quote:
|
pai da ... doar difuzoru. incita vad eu. statia sau wooferu primu :D ?
|
Re:
Quote:
hai raspunde ca am ceva sa-ti arat dupa ce imi dai raspunsul ca sa vezi ce urmari poti sa ai |
pai nu stu'. nu am mai avut pana acum subwoofer in masina. ramane de vazut. se gasesc si incinte alpine si de la alte firme. chiar sunt curios ce vrei sa-mi arati.
|
Eu zic sa nu arunci 6 mil pe ALPINE!La banii astia iti iei JL AUDIO si faci o investitie!
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ca uite ce am facut eu cu un dif nou si cu o incinta facuta!
|
pai asta e din cauza cutiei proste ?
|
da! era una pe compresie! band-pass
|
interesant ... totusi esti prima persoana care imi zice asta.
ps: spuneti-mi si mie ... cam ce putere ar trebuii sa aive boxele ... pt un subwoofer de 300 rms ... sa am un sunet \"echilibrat\" in masina ... adik sa se auda si vocea si basu ... nu doar \"bubuituri\" ca la majoritatea masinilor. pls ... :roll: |
Da tot la 6 mil!Si e JL AUDIO!
|
Re:
Quote:
dar ca sa-ti raspund punctual la intrebarea ta, niste boxe de 50W rms ar trebui sa faca fata unui bas de 300W rms, dar nu asta trebuie sa fie singurul lucru care sa-l cauti... cauta sa asculti ceea ce cumperi ca sa vezi daca se potrivesc, si mai ales daca-ti place... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning