![]() |
Re: Al meu Matiz...
Quote:
aceasi problema si la mine |
Cum spuneam ... boala generala a Matizurilor. :D
|
cand vii sa punem filtru? Sa-i schimbal lumina la ceasuri... fete de usi...sub in portbagaj...mai multe...sa fii si tu in rand cu lumea :D
|
nu mai bine o aduc eu mai aproape de sol ?? :D
|
adevarul asta e...ca la puterea care o dezvolta motorul tau "M" iti trebuie garda la sol micsorata...ca ai si bani de jante...
|
care-i cel mai bun ulei pe care recomandati sa cumpar ??
saptamana asta tre sa fac revizia de 30.000... castrol rs e prea gros pt alea 3 pistonase ale mele ?? 10w-60 zic... |
fratilor nu e problema cu lichidu de la esapament, toti avem :P nu cred k e ceva grav eu am vb cu niste persoane si cik e condens... acu nu se stie :-??
|
nu va mai agitati... am mers acum in spatele unui Hyundai Santa Fe: parca era deschis un robinet la teava lui de esapament, curgea o gramda de apa, mult mai multa decat am vazut in pozele de la voi. plus ca e f cald afara si condensul nu e justificat.
|
sub masina e destul de rece si gazele sunt destul de fierbinti deci este posibil...
|
3 Attachment(s)
la tine e putin mie imi face balta si arunca pe juma de m :P benzina bag numa d'aia carrera 100 si de la mol d'aia de 99 ...nu stiu ce are...oricum ma bucur ca nu sunt singur...
p.s.: la peugeot am asceasi "problema" numa ca stropeste mult mai putin....si aia nu prea are cum sa intre apa ca are teava orientata in jos |
Quote:
|
A mea facea balta super mare cu benzina Efix 95 si scotea aburi in draci, acu am trecut pe Carrera 95 si merge uns, s-a redus mult balta, ba chiar nu prea mai scoate de loc
|
ciudat... a mea cu efix se intelege f bine :D cel mai mult conteaza statia de unde alimentezi si pompa... de fapt, conteaza oamenii de acolo :lol: degeaba e carerra 100 daca e "indoita" cu apa de angajati si daca tancurile si pompele sunt pline de mizerii. daca nu e bine cu benzina de la pompa 1, incercati pompa 2, 3... si daca tot nu e bine, alta benzinarie.
|
Repet: ce curge pe toba este condens. Cu jegul de la noxe iese ce iese - culoarea neagra de pe jos. Not to worry. ;)
Daca nu este va satisface raspunsul meu, schimbati finala si veti vedea ca un timp nu aveti nicio problema. :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning