Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Al meu Matiz... (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/70604-meu-matiz.html)

Dr3adLorD 11-04-08 14:23

Re: Al meu Matiz...

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 1473562)
baieti, am si eu o problema ce ma nelinisteste...

imi scoate pe esapament lichid, la prima vedere apa zic ca e, nu miroase a benzina si nu pateaza, ulei nu e ca nu scoate fum albastru indiferent de turatie...

am atasat niste poze sa va dati cu parerea....sa fie de la bujii?? as incerca sa le curat pana fac rost de bani si le schimb cu unele ngk...

help:sad::sad:

aceasi problema si la mine

Mustang 11-04-08 15:08

Cum spuneam ... boala generala a Matizurilor. :D

MaTzA 14-04-08 15:57

cand vii sa punem filtru? Sa-i schimbal lumina la ceasuri... fete de usi...sub in portbagaj...mai multe...sa fii si tu in rand cu lumea :D

George_P. 15-04-08 01:15

nu mai bine o aduc eu mai aproape de sol ?? :D

MaTzA 16-04-08 12:54

adevarul asta e...ca la puterea care o dezvolta motorul tau "M" iti trebuie garda la sol micsorata...ca ai si bani de jante...

George_P. 21-04-08 01:15

care-i cel mai bun ulei pe care recomandati sa cumpar ??

saptamana asta tre sa fac revizia de 30.000...

castrol rs e prea gros pt alea 3 pistonase ale mele ?? 10w-60 zic...

Io4rap 23-04-08 13:45

fratilor nu e problema cu lichidu de la esapament, toti avem :P nu cred k e ceva grav eu am vb cu niste persoane si cik e condens... acu nu se stie :-??

Geo_ZGA 23-04-08 15:09

nu va mai agitati... am mers acum in spatele unui Hyundai Santa Fe: parca era deschis un robinet la teava lui de esapament, curgea o gramda de apa, mult mai multa decat am vazut in pozele de la voi. plus ca e f cald afara si condensul nu e justificat.

Io4rap 23-04-08 15:21

sub masina e destul de rece si gazele sunt destul de fierbinti deci este posibil...

Sindrom 23-04-08 15:24

3 Attachment(s)
la tine e putin mie imi face balta si arunca pe juma de m :P benzina bag numa d'aia carrera 100 si de la mol d'aia de 99 ...nu stiu ce are...oricum ma bucur ca nu sunt singur...
p.s.: la peugeot am asceasi "problema" numa ca stropeste mult mai putin....si aia nu prea are cum sa intre apa ca are teava orientata in jos

Geo_ZGA 23-04-08 15:52

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1498830)
la tine e putin mie imi face balta si arunca pe juma de m :P benzina bag numa d'aia carrera 100 si de la mol d'aia de 99 ...nu stiu ce are...oricum ma bucur ca nu sunt singur...
p.s.: la peugeot am asceasi "problema" numa ca stropeste mult mai putin....si aia nu prea are cum sa intre apa ca are teava orientata in jos

ti-am subliniat raspunsul la intrebarea ta :lol:

Scoop 23-04-08 15:56

A mea facea balta super mare cu benzina Efix 95 si scotea aburi in draci, acu am trecut pe Carrera 95 si merge uns, s-a redus mult balta, ba chiar nu prea mai scoate de loc

Geo_ZGA 23-04-08 16:00

ciudat... a mea cu efix se intelege f bine :D cel mai mult conteaza statia de unde alimentezi si pompa... de fapt, conteaza oamenii de acolo :lol: degeaba e carerra 100 daca e "indoita" cu apa de angajati si daca tancurile si pompele sunt pline de mizerii. daca nu e bine cu benzina de la pompa 1, incercati pompa 2, 3... si daca tot nu e bine, alta benzinarie.

Mustang 24-04-08 19:13

Repet: ce curge pe toba este condens. Cu jegul de la noxe iese ce iese - culoarea neagra de pe jos. Not to worry. ;)
Daca nu este va satisface raspunsul meu, schimbati finala si veti vedea ca un timp nu aveti nicio problema. :D

Io4rap 24-04-08 21:59

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1501027)
Repet: ce curge pe toba este condens. Cu jegul de la noxe iese ce iese - culoarea neagra de pe jos. Not to worry. ;)
Daca nu este va satisface raspunsul meu, schimbati finala si veti vedea ca un timp nu aveti nicio problema. :D

si dak schimbi finala dc nu s`ar mai face condens?

All times are GMT +2. The time now is 16:02.

- Copyright 2026 4Tuning