![]() |
Re: Preturile lui GT-R in Europa
pentru uk , fifth gear anunta un pret aproximativ de putin peste 60 mii pounds dupa taxe ( asta cand in japan costa putin peste 30 )
nimic oficial pentru ''volanul pe stanga'' insa si avand in vedere ca skyline s-a consacrat cu volanul pe dreapta ma mira sa se schimbe ceva . merita urmarit subiectul. |
Quote:
|
Pentru UK s-a anuntat oficial la Salonul de la Geneva un pret de la £52,900(69,500 eur), primele comenzi fiind primite luna viitoare cu livrarea in Martie 2009
|
skyline-ul s-a consacrat cu volanul pe dreapta pt ca a fost produs numai pt. piata interna japoneza, si la insistente mari de la englezi au importat la ei parca 100 de fiecare data(r32,r33,r34). si la america le importa un baiat din japonia primul skyline din america fiind chiar ala din 2 fast 2 furious. si pentru cine zicea ca face o masina de rupe tot slyline-ul asa poti cumpara in charger si sa ii pui motor de 12 litri 1500 de cai(45.000$) si mergi numai drept cu el. in caz ca nu cunosti skyline-ul a fost primul din care au scos 1000 de cai fara sa distruga motorul si primul care a scos pe ring sub 8 secunde. deci masina ar trebui cumparata pentru circuit nu pentru liniute.
|
Quote:
no toate skyurile sunt facute pt circuit insa. |
am vrut sa scriu ca e superb pentru "handling" (dar nu imi venea in cap cum se scrie, bad english) nu pentru drag. sorry
|
Numai ineptii ai spus amice.....
Dupa ce ca ai si un limbaj trivial (astfel dai dovada de lipsa de bun simt) mai insiruiesti si stupiditatile aferente unui comentariu facut de un NFS-ist tipic........ Ce anume faci tu cu 100 de mii de euro ??O masina mai buna ca "infiniti-ul" asta de GT-R....?? Sunt mai mult ca sigur nu sti nici dinamica unui mecanism precum LSD...dar iti place sa frapezi prin "cunostintele" tale...... Tu nici macar o explicatie sumara in legatura cu ce ai gresit in post nici nu meriti dar fie.......Un R34 impins la extrem are un cert avantaj doar in simplista cursa de drag...in rest se dovedeste a fi mult inferioara GT-R-ului curent....la cam toate capitolele (in special la a fi o masina in adevaratul sens al cuvantului....pentru ca acest termen cu greu se poate atribui unui bolid tunat la zeci de sute de cai putere....) Asa ca te rugam noi sa continui tu sa "visezi" la serile pline de adrenalina din jocurile tale si sa le lasi pe noi cu lumea asta reala......mai ...gangsta ...pffu Prestige is offline Report Post Reply With Quote domnule prestige spunemi si mie pe unde poti sa mergi in romania si sa poti sa te rupi in figuri in curbe si sa iti "dezvolti" super talentele de "drift racer" eu miam spus simpla parere deoarece sunt mare fan nissan skyline dar nici decum nu sunt fan a ceea ce urmeaza sa iasa, o masina construita pe platforma unei alte masini, pt japan asta este un punct in minus(lipsa de originalitate) felul in care eu ma exprim este alegerea mea, iar daca tie limbajul meu ti se pare trivial nu ai decat sa nu citesti posturile mele, mai triviali sunt manelisi bah iaone. scuze de offtopic |
a si configuratia calculatorului meu nu imi permite sa ma joc nfs, din lipsa de fonduri nu imi permit pentium 4 ca si tine bah undergroundule.
|
misto masina acceptabile ca pret dar nu pentru toti dar avand in vedere performantele se merita.
|
Cine a facut vre-o referinta la Romania?.....
Incearca daca este cu putinta sa gandesti innainte sa postezi..... Cat priveste cititul sau nu a posturilor chiar si simplistul tau rationament ar trebuii sa-ti dea de gandit in legatura cu acest subiect.....(De ce postezi daca nu pentru ati face cunoscute opiniile...care pot fi sau nu contestate in functie de natura lor) Te numesti fan skyline nu sti ca NU este un skyline acest GT-R.... Auzi....fan skyline si pentru el e de neconceput un viraj...... Cum am mai spus ....trezeste-te mah copile la realitate.....vorbeai de curbe dar cu o masina special conceputa pentru "linia infinita" ce faci in Romania?? faci de la semafor la semafor in sub 10 sau ce?? Si apropo cand vrei sa te mai dai balon ai macar decenta sa te informezi mai "fanule"...astfel ai fi stiut ca masina construita in 57 de Prince Motor Company nu avea nici cele mai mici tangente cu sportivitatea precum nici primul skyline iesit sub tutela celor de la Nissan in 66 nu era un bolid de curse...cat despre platforme inca din 2003 au aceeasi platforma cu Infiniti G sau 350Z dar asta doar pentru skyline-ul propriuzis...un sedan sau cupe exclusivist nici pe departe un demon al soselelor precum R35-ul....in cazul caruia in afara de renuntarea la apartenenta de Skyline si la primul motor in 6 cilindri ce nu este in linie ( VR38DETT fiind un V6 de 3.8 litri) se incadreaza in definitia despre super sport a celor de la Nissan cu familia GT-R R? ...................... Despre masina ce pot sa-ti spun decat ca este considerata o minune a tehnici si nu conteneste sa uimeasca fie prin pretul accesibil fie prin performante de netagadui..... |
oare or sa fie aceleasi motorizari pentru europa ca si pentru SUA???....eu nu cred.....cat despre caroserie in mod sigur nu are sa aiba aceiasi structura.....SUA are alte standarde de securitate (duar acelasi design poate).......deci ....CONCLUZIE:pt europa are sa fie o masina si pt SUA alta masina....
|
primele preturi sunt / erau prea optimiste
a doua varianta e mai aproape de adevar eu stiam 80 000 / 90 000 pentru franta de exemplu dar de acolo o sa inceapa preturile...acum depinde de fiecare dealer care o sa faca rost de ele cat de mult o sa puna peste pretul de lista pentru ca nu o sa fie asa usor de gasit |
Quote:
|
cred ca e prea mult 100000 cu toate taxele......taxe inca cat masina hmm absurd....la banii astia ai mai multe oferte de masini la care-ti pica fata
|
nu conteaza si la 100.000 si la 150.000 Euro dolari isi merita banetul. Skyline ii o legenda in curs de dezvoltare ce va trai multa vreme ce poate acest GT-R este incredibil la preturile care is anuntate.
SKYLINE II RAI PE PAMANT:p |
| All times are GMT +2. The time now is 13:52. |
- Copyright 2026 4Tuning