Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Preturile lui GT-R in Europa (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/70533-preturile-gt-europa.html)

CJ-01-WOB 12-03-08 14:53

Re: Preturile lui GT-R in Europa

pentru uk , fifth gear anunta un pret aproximativ de putin peste 60 mii pounds dupa taxe ( asta cand in japan costa putin peste 30 )

nimic oficial pentru ''volanul pe stanga'' insa si avand in vedere ca skyline s-a consacrat cu volanul pe dreapta ma mira sa se schimbe ceva .
merita urmarit subiectul.

alex_102 12-03-08 15:25

Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 1418459)
sa vad si sa nu cred. 100.000E pe 400 si ceva de cai nu este mult(frate cred ca voi conduceti masini cu 100 de cai ce costa 25.000 E.
pai de 100k E imi iau nu nissan skyline r34 stock si il fac de fute in gura pe domnul nissan de GT-R care parca ar fi un infiniti G359(oricum foloseste aceasi platforma)
daca pretul lui al fi in europa ca cel de de 50k siar merita bani, pt ca performanta se poate obtine si dintro supra, si dintrun rx7, si dintrun S2000 si dintrun 350Z si din COROLA si nenumarate masini care sunt echipate cu LSD( limited slip diferential)
fratilor aberati cu masina asta( care e tare dar nu se compara cu supra ce urmeaza sa apara.
Keep on dreamin gangstars

Ma tu nu cumva lucrezi la fabrica? :)) :)) :))

maxtortheone 12-03-08 16:36

Pentru UK s-a anuntat oficial la Salonul de la Geneva un pret de la £52,900(69,500 eur), primele comenzi fiind primite luna viitoare cu livrarea in Martie 2009

ICE-M 12-03-08 18:44

skyline-ul s-a consacrat cu volanul pe dreapta pt ca a fost produs numai pt. piata interna japoneza, si la insistente mari de la englezi au importat la ei parca 100 de fiecare data(r32,r33,r34). si la america le importa un baiat din japonia primul skyline din america fiind chiar ala din 2 fast 2 furious. si pentru cine zicea ca face o masina de rupe tot slyline-ul asa poti cumpara in charger si sa ii pui motor de 12 litri 1500 de cai(45.000$) si mergi numai drept cu el. in caz ca nu cunosti skyline-ul a fost primul din care au scos 1000 de cai fara sa distruga motorul si primul care a scos pe ring sub 8 secunde. deci masina ar trebui cumparata pentru circuit nu pentru liniute.

CJ-01-WOB 12-03-08 19:19

Quote:

Originally Posted by ICE-M (Post 1420041)
skyline-ul s-a consacrat cu volanul pe dreapta pt ca a fost produs numai pt. piata interna japoneza,.

my point exacly .
no toate skyurile sunt facute pt circuit insa.

ICE-M 12-03-08 20:11

am vrut sa scriu ca e superb pentru "handling" (dar nu imi venea in cap cum se scrie, bad english) nu pentru drag. sorry

sir_sanjei 12-03-08 20:49

Numai ineptii ai spus amice.....
Dupa ce ca ai si un limbaj trivial (astfel dai dovada de lipsa de bun simt) mai insiruiesti si stupiditatile aferente unui comentariu facut de un NFS-ist tipic........
Ce anume faci tu cu 100 de mii de euro ??O masina mai buna ca "infiniti-ul" asta de GT-R....??
Sunt mai mult ca sigur nu sti nici dinamica unui mecanism precum LSD...dar iti place sa frapezi prin "cunostintele" tale......
Tu nici macar o explicatie sumara in legatura cu ce ai gresit in post nici nu meriti dar fie.......Un R34 impins la extrem are un cert avantaj doar in simplista cursa de drag...in rest se dovedeste a fi mult inferioara GT-R-ului curent....la cam toate capitolele (in special la a fi o masina in adevaratul sens al cuvantului....pentru ca acest termen cu greu se poate atribui unui bolid tunat la zeci de sute de cai putere....)
Asa ca te rugam noi sa continui tu sa "visezi" la serile pline de adrenalina din jocurile tale si sa le lasi pe noi cu lumea asta reala......mai ...gangsta ...pffu
Prestige is offline Report Post Reply With Quote

domnule prestige spunemi si mie pe unde poti sa mergi in romania si sa poti sa te rupi in figuri in curbe si sa iti "dezvolti" super talentele de "drift racer"

eu miam spus simpla parere deoarece sunt mare fan nissan skyline dar nici decum nu sunt fan a ceea ce urmeaza sa iasa, o masina construita pe platforma unei alte masini, pt japan asta este un punct in minus(lipsa de originalitate)

felul in care eu ma exprim este alegerea mea, iar daca tie limbajul meu ti se pare trivial nu ai decat sa nu citesti posturile mele, mai triviali sunt manelisi bah iaone.
scuze de offtopic

sir_sanjei 12-03-08 20:51

a si configuratia calculatorului meu nu imi permite sa ma joc nfs, din lipsa de fonduri nu imi permit pentium 4 ca si tine bah undergroundule.

CHIRIAC_87 12-03-08 20:55

misto masina acceptabile ca pret dar nu pentru toti dar avand in vedere performantele se merita.

Prestige 12-03-08 21:20

Cine a facut vre-o referinta la Romania?.....
Incearca daca este cu putinta sa gandesti innainte sa postezi.....
Cat priveste cititul sau nu a posturilor chiar si simplistul tau rationament ar trebuii sa-ti dea de gandit in legatura cu acest subiect.....(De ce postezi daca nu pentru ati face cunoscute opiniile...care pot fi sau nu contestate in functie de natura lor)
Te numesti fan skyline nu sti ca NU este un skyline acest GT-R....
Auzi....fan skyline si pentru el e de neconceput un viraj......
Cum am mai spus ....trezeste-te mah copile la realitate.....vorbeai de curbe dar cu o masina special conceputa pentru "linia infinita" ce faci in Romania?? faci de la semafor la semafor in sub 10 sau ce??
Si apropo cand vrei sa te mai dai balon ai macar decenta sa te informezi mai "fanule"...astfel ai fi stiut ca masina construita in 57 de Prince Motor Company nu avea nici cele mai mici tangente cu sportivitatea precum nici primul skyline iesit sub tutela celor de la Nissan in 66 nu era un bolid de curse...cat despre platforme inca din 2003 au aceeasi platforma cu Infiniti G sau 350Z dar asta doar pentru skyline-ul propriuzis...un sedan sau cupe exclusivist nici pe departe un demon al soselelor precum R35-ul....in cazul caruia in afara de renuntarea la apartenenta de Skyline si la primul motor in 6 cilindri ce nu este in linie ( VR38DETT fiind un V6 de 3.8 litri) se incadreaza in definitia despre super sport a celor de la Nissan cu familia GT-R R? ......................
Despre masina ce pot sa-ti spun decat ca este considerata o minune a tehnici si nu conteneste sa uimeasca fie prin pretul accesibil fie prin performante de netagadui.....

Highman 12-03-08 22:34

oare or sa fie aceleasi motorizari pentru europa ca si pentru SUA???....eu nu cred.....cat despre caroserie in mod sigur nu are sa aiba aceiasi structura.....SUA are alte standarde de securitate (duar acelasi design poate).......deci ....CONCLUZIE:pt europa are sa fie o masina si pt SUA alta masina....

feryboy 12-03-08 23:07

primele preturi sunt / erau prea optimiste
a doua varianta e mai aproape de adevar eu stiam 80 000 / 90 000 pentru franta de exemplu
dar de acolo o sa inceapa preturile...acum depinde de fiecare dealer care o sa faca rost de ele cat de mult o sa puna peste pretul de lista pentru ca nu o sa fie asa usor de gasit

ESPinoza 12-03-08 23:22

Quote:

Originally Posted by Ed_Crane_1983 (Post 1416393)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...66efc20f33.jpg
Preturile lui GT-R in Europa

Incepand cu 4 aprilie, europenii pot face o precomanda pentru Nissan GT-R. Preturile pentru gama Nissan GT-R sunt urmatoarele (curs valutar 11 martie):

NISSAN GT-R 52896 euro
NISSAN GT-R PREMIUM EDITION CU AUTOMATIC HEADLAMPS SI SISTEM AUDIO DIGITAL BOSE: 54190 euro
NISSAN GT-R BLACK EDITION cu vospea exclusiva Kuro, jante din aliaj gunmetal gri si interior din piele neagra/pearl suede/piele rosie: 55503 euro

Pretul de baza in SUA pentru GT-R este de 69850 dolari (45446 euro).

am auzit ca o sa fie ieftin la ce ofera.. dar nici chiar asa .. cred ca cu toate taxele nu scapi sub 100.000

Big_85 13-03-08 02:01

cred ca e prea mult 100000 cu toate taxele......taxe inca cat masina hmm absurd....la banii astia ai mai multe oferte de masini la care-ti pica fata

alexandruu 13-03-08 17:34

nu conteaza si la 100.000 si la 150.000 Euro dolari isi merita banetul. Skyline ii o legenda in curs de dezvoltare ce va trai multa vreme ce poate acest GT-R este incredibil la preturile care is anuntate.
SKYLINE II RAI PE PAMANT:p

All times are GMT +2. The time now is 13:52.

- Copyright 2026 4Tuning