![]() |
.da man..ok am inteles..si la ce mail trimit articolul?? :)
|
pe mailu lui ZoliaT
|
Corsa 660CP
Salut! 660CP p mashinutza ai??? :shock: :shock: :shock: :shock:
la noi in tzara nu cred k ar avea rival nu? De abia ashtept sa vad Articolu` Facut de Cata! :D Spor la Treaba Cata! 8) |
Mersi Cata ptr dedicatzie !
Superba masinutza ... Numai daca stau si ma gandesc daca ar fi in Romania ( :peace: 0.1% sanse :peace: ) si ar veni la liniutze ... Ha Ha Ha ! Sa il intrebe .. cu ce masina participi ? Cu un Opel Corsa ... dar vreau la Grupa E ... adica la peste 200CP ... ca am motor de calibra Turbo pe ea ...raman aia blocatzi ... si acopera motorul din spate cu un parasolar mai mare sa nu bata la ochi si cand pleaca de langa Subaru Impreza si Ajunge la 1000 cand subaru e la 500 raman si mai blocatzi .. si dupa ce primeste premuil 1 la toate grupele ii lamureste pe Organizatori \" Secretul Succesului\" <> Nenea ... da vezi ca eu mai am un motor de Calibra Turbo , tot de 330 Cp cat are si ala de sub capota .. da numai ca e in portbagaj si bancheta din spate !!! HA HA HA HA HA HA HA ! Nici nu vreau sa ma gandesc ce mecle fac romanashii ... se strang ca mushtele pe c@c@t ! Oricum ... peste tot sunt \"dementzi\" ... si tipul care a facut coras aia de 660 Cp este printre liderii in domeniu ... si ptr asta il respect ! A intrebat cineva aici cuum se face sincronizarea cutiilor ... Puntea spate este modificata in asha fel incat sa traga si ea ... deci este 4x4 ... cutiile sunt sincronizate cu levier spre fata si spre spate in asha fel incat atunci cand bagi 1-a ptr motorul din fatza , levierul ce duce spre spate baga 1-a si la cutia din spate ...dar iti dai seama cat a fost de bibilit ...sa cada rapoartele la fix ... si mecanismul de schimbare ... timoneria mai pe inteles la motorul din spate este putin de tot modificata ... Mi-a placut insa Cadrul mecanic pe care sta motorul din spate ... si rotile pe 18' !!! La corsa !!! DEMENTIAL !!!PREA TARE!!! Cata ...imi dau seama ce bahaos face si cum se joaca ( ca sa nu zic ca isi bate joc )cu modelele puternice stock ! :)) |
eu am intrebat cum se face sincronizarea cutiilor.......mersi pentru raspuns
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning