Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua emblema Dacia la "disectie" (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/70472-emblema-dacia-disectie.html)

yorob3rt 10-03-08 23:29

Re: Noua emblema Dacia la "disectie"

e bne k aduce a desfacator de sticle...uite asa ma mentzin si eu p vin.....cu gandul k maine poimaine mai scoate dacia un model nou..si are k emblema un tirbuson...simplu si usor de utilizat.....ramane de vazut....pana atunci la bere si hai noroc baietzi!!!

extasy_cristU 10-03-08 23:48

e bine e facuta pt plaiurile mioritice...hai la drum...baga berea si te dai jos te duci in fata ....refreshing....beck's careva:D?:)?

emy_brabus 11-03-08 00:38

Nu mai fiti mai carcotashi....era timpul sa faca o schimbare si in priviintza asta!!!

Magos 11-03-08 00:45

dezchizatorul de bereee :)))

Fixius 11-03-08 01:40

mult mai eleganta ca prima... :D

Dr3adLorD 11-03-08 02:42

eleganta dar cu aspect de desfacator de bere :))))

Luchiano 11-03-08 02:55

E adevarat ca arata ca un veritabil deschizator de bere. E la fel de adevarat ca e foarte nasol si neoriginal sa schimbi semnul marcii la fiecare model nou. Isi cam dau cu firma-n cap dar oricum pe roman nu-l intereseaza ca isi cumpara Logan si are sigla aia albastra , ca isi cumpara Sandero si are un deschizator de bere , ca isi cumpara urmatorul model si are sigla in forma unui cangur poate. In fine. Eu zic ca arata mult mai bine decat sigla de pe Logan. E cam nasol sa pui o culoare ( inafara de argintiu) la semn. Nu arata bine deloc ( parerea mea ). Acest semn e si 3D sa zicem asa si nu mai are culoare stridenta cum avea semnul de la Logan. Eu zic ca e un pas inainte fata de precedenta forma desi imi cam bag capul in pamant deoarece chiar arata a deschizator de bere

STIprdr 11-03-08 05:15

all-time favorite -> UAP

tca1 11-03-08 06:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1414978)
Hai Noroc Baieti! ;)

imi place ideea ta :))))))))) hai noroc! noul slogan DACIA Breweries :D

molady11 11-03-08 07:39

Hai noroc boy_wonder :))) e mijto, oare cum sta pe un logan ??? in Sfarsit e de folos si o dacie, sa desfaci berea rece de emblema iei koooolll bv mai, Mici face?? :))

extasy_cristU 11-03-08 10:30

au schimbat emblema pe baza studiilor de piata.....yeah right:)))...e foarte eleganta....dar nu nu..nu zic e bine.... e practica baieti:))))cheers

Spirit 11-03-08 11:18

Cred ca e buna, vine primavara, incep gratarele si sigur o sa uitam desfacatorul de bere acasa, dar cu siguranta Dacia Sanderone ne va salva!!! ;)

maryo86 11-03-08 12:33

Quote:

Originally Posted by DaNy>DmN (Post 1414998)
Eu chiar o consider un desfacator de sticle ....si chiar ar fi prea smecher sa fie :)
Oricum parca arata mai bine ca cea veche :D

F tare asemanarea!!!ar trebui sa pastreze o singura emblema si gata.;)

robertinho 11-03-08 13:22

...hmmm,nu arata rau,dar nici bine...se putea si mai rau dar se putea si mai bine...oricum sandero e un pas inainte si probabil o sa rupa piata...ar fi bine totusi sa nu opreasca productia de logan,sa aiba si ei 2 modele...

Bogdan_ozzy 11-03-08 13:58

Deci sincer decat vechea emblema.. mai bine arata asta ..,sau poate nici asta nu le convine.. si o schimba si pe asta :)

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning