![]() |
Re: Logan Zia Cu Planuri Mari
nu e post in scarba , e post spus din punctul lui de vedere , se pare ca voi nu mai cititi pana la final.
|
Quote:
De aceea suntem pe un forum sa ne exprimam liber. Fiecare crede ce vrea despre fiecare masina prezentata pe forum. E de ajuns sa ii placa celui care o detine. Doar stiti cu toti ca gusturile nu se discuta. |
Quote:
Spor la treaba in continuare cu Loganu! |
Logan Verde
@susp3ctu: Salut,jantele sunt din targ -Vitan Barzesti(Autovit).
Jantele sunt nichelate iar in anul 2006/toamna au costat 1400 lei. Despre praguri pot spune acelasi lucru..ca au fost cumparate din targul Autovit,ele fiind din fibra de sticla..nu plastic Grila am facut-o asa ca mi-a placut..am renuntat la embleme sigle si nichel. Tips'ul de la evacuare este din inox...si mie 1 imi place. Plasticul acela ..sau mai bine zis difuzor de aer(bara) este prins in suruburi de rigips si nu lipit...iar imbinarea este ok. Difuzoarele sunt normale..suficiente pentru mine...exact cat imi trebuie! @SONNY:Mersi de apreciere..xenoane am pe faruri si in proiectoare. Bi-xenon,35w,6000K iar la proiectoare H11,35w,8000K. Angel-eyes ..deocamdata nu voi cumpara ..poate mai tarziu. Lupele nu imi plac si nu voi pune...prefer angel sau asa :D @BIB_andrey: ;) MS ..se poate mai bine de atat..incerc! :) Modificari vor urma...resurse sa fie! :D @B-99-SAA: Asemenea MS! :) Arcuri sport H&R,anvelope 195*50*15 fata si 205*50*15 spate. Nu este cazul sa o mai cobor ...mai circul pe drumuri cu denivelari si ating chiar si asa cu scutul.. :( Jantele sunt pe 15''..mari nu voi pune. |
Quote:
ZIA , difuzorul , nu e vorba ca e lipit sa mai rau , prins in suruburi , el a precizat ca arata neterminat , chiar urat pot zice . se vede de la o posta ca e pus acolo si ca nu face parte din bara...nu era greu sa tai bara pe dimensiune si sa`l integrezi acolo. Vezi in curtea lu` Golan91 ce bine a iesit. |
@Andreea13: Important este sa imi placa mie...daca eu sunt multumit e OK.
Fiecare isi face dupa posibilitati..bani si gusturi... Uite asa nimeni nu isi mai spunea parerea..si tot nu era bine :D De comentat pro sau contra ...intotdeauna se gasesc. Hai noroc |
1 Attachment(s)
Poze cu bad boy... Ghetto Tuning.
|
Quote:
frumos...frumos;) |
4 Attachment(s)
Si vopsita...poze :D
Rautaciosii sunt rugati sa posteze comentarii ...la Greuuu! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Glumesc ...oricine isi poate exprima opinia.
Nu ma deranjeaza sa primesc observatii...sugestii negative sau pozitive. Intotdeauna ele sunt bine primite...alegerea insa imi apartine. Salutare all...:) |
e vopsita la spray ? din ce pare mai trebuie finisata.
ma intreb dece oare ai ascuns numarul , chiar ca nu se prinde nimeni |
Quote:
ce am scris in postul ala e pur si simplu parerea mea,poate gresesc,poate nu,de unde pana unde vii tu sa ma critici pupin` si cu tine am terminat,nu posta reply ca nu vei primi raspuns On : ar arata mult mai bine la grila acolo daca nu ar fi soriceii aia la vedere si bad-boy`u o sa arate bine si el cand o vopsesti calumea bafta la vitan-tuning |
@andreea13:Uita-te putin mai sus te rog..si o sa vezi ca nu e ascuns.
Pentru a nu avea neplacere gen reclamatii trafic sau numar eronat. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning