Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Espero sau Cielo ? (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/70139-espero-cielo.html)

W R S 26-03-08 10:57

Re: Espero sau Cielo ?

Eu nu suport scaune de piele si nici insertii de lemn :)
E mai frumos scaun de plus si bord cu isertii de aluminiu .

Electric , tu ai 1.8 espero da ? Spune si mie ce greutate are in talon masina ta , si daca i-ai dat vreodata 0-100 km/h cat a scos .

Geo_ZGA 26-03-08 11:01

stiu ca se gasesc... si la preturi f bune. dar, din pacate, bataia de cap e prea mare si taxa de prima inmatriculare enorma.

electric_style 26-03-08 11:40

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1447506)
Eu nu suport scaune de piele si nici insertii de lemn :)
E mai frumos scaun de plus si bord cu isertii de aluminiu .

Electric , tu ai 1.8 espero da ? Spune si mie ce greutate are in talon masina ta , si daca i-ai dat vreodata 0-100 km/h cat a scos .

are 1.600 si ceva kg nu stiu exact , iar de facut un test 0-100 km/h n-am facut , dar pe viitor cand am iesire cu ea si am unde sa-i dau ii fac si testu asta!

W R S 26-03-08 16:14

Exact, asta stiam si eu ... o masina foarte grea !

https://www.youtube.com/watch?v=-dY0R...eature=related

chiar sunt curios a ta ce poate :>

electric_style 26-03-08 16:39

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1448195)
Exact, asta stiam si eu ... o masina foarte grea !

https://www.youtube.com/watch?v=-dY0R...eature=related

chiar sunt curios a ta ce poate :>

iti zic yo ca poate...trage super bine pt o masina de 1.6 tone

W R S 27-03-08 01:10

@electric_style ai reusit un 0-100 ? :)
Chiar sunt curios cate secunde ai :)

electric_style 27-03-08 11:37

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1449498)
@electric_style ai reusit un 0-100 ? :)
Chiar sunt curios cate secunde ai :)

nu inca...azi ma duc la mecanic acasa sa-mi schimbe , toate curelele (distributie , alternator etc) , uleiurile ,parariile alea din capu telescoapelor pe fatza ca s-au cam umflat si cablu la acceleratie!!! in drum spre casa sper sa am pe unde sa fac testu asta:lol:

electric_style 30-03-08 20:49

pana la urma am facut si testu!!!!8) nu's sigur 100% ca am calculat corect , pt ca testu e facut cu telefonul mobil...si nu stiu cat de sigur si concrect mi-a aratat dar....dupa ce am atins 100km/h am vazut ca erau 9.20 sec !!! nu vreau sa gresesc...si nici nu stiu daca scoate mai mult sau mai putin ,dar in nici un caz nu sare de 10sec la 0-100km/h8)

W R S 30-03-08 23:42

Cel mai bine... filmezi cu telefonu 0-100 pui filmarea aici sau ii dai play in orice player pentru video si vezi acolo secundele :)

Este foarte bine 10 secunde .

skorpyons 20-04-08 20:00

cielo sa espero?categoric espero!!!ciello are o sg motorizare de 1.5 8v 75 cai(sunt si de 90 f rar)espero are trei:1.5 1.8 si 2.0,eu as alege de 1.5 mi se pare cea mai fiabila si cea mai echilibrata,intretinere,consum,etc.ma bate gandul sami iua un espero de 1.5(exclus alb pt ca e culoare masini de firma)nu am vazut espero cu cb,dar cielo da,stiti daca se poate pune?

electric_style 20-04-08 22:22

Quote:

Originally Posted by skorpyons (Post 1493860)
cielo sa espero?categoric espero!!!ciello are o sg motorizare de 1.5 8v 75 cai(sunt si de 90 f rar)espero are trei:1.5 1.8 si 2.0,eu as alege de 1.5 mi se pare cea mai fiabila si cea mai echilibrata,intretinere,consum,etc.ma bate gandul sami iua un espero de 1.5(exclus alb pt ca e culoare masini de firma)nu am vazut espero cu cb,dar cielo da,stiti daca se poate pune?

dak te gandesti la consum...la cel de 1.5 16v...te asigur ca va consuma mult mai mult decat cel de 1.8!!! in primul rand ca trage putin mai greu , fatza de cel de 1.8 , iar greutatea e aceeasi , iar dupa cum stie toata lumea cel de 1.5 16v...DOHC are 2 axe cu came , cunsuma ceva mai mult! iar ca intretinere , tot 1.8 iti recomand , pt ca piesele sunt ceva mai ieftine (nu foarte mult) iar dupa cum stie toata lumea...problema majora este cureaua de distributie...care odata rupta s-a dus motorul !!! sper k ti-a fost de folos sfatul meu! bafta

W R S 21-04-08 19:04

Te contrazic , odata cureaua rupta si refacut motorul va trage mai bine ,il poti ruga pe mecanicul care repara masina,sa ia din chiuloasa cat poate de mult , tot raul e spre bine :)

electric_style tu ai ceva cu distributia astazi...

electric_style 21-04-08 22:17

ce mi se intampla azi e ceva prea comic! veneam din catre segarcea catre craiova! cand din spate vad un cielo executieve venind infipt...semnalizeaza sa depaseasca, iar cand il ajunse in dreptu usii din spate ii dadui tapla intra 4-a si ramase cu mult in spate8)! dupa cativa km acelasi cielo vine cu viteza in jur de 120 si se opreste in spatele meu!!!...depasesc un camion si incetinesc! cel cu cielo depaseste si el camionul si vine lansat cu semnalizarea aprinsa pana in dreptul usii mele(sofer)si tot ii dadea tapla pt k deja eu ii auzeam lui motorul si sigur avea in jur de 5000-5500 /rpm, nu exagerez cu nimic, eram in treapta 4-a si aveam in jur de 70-80, iar el avea in jur de 90-95!!! toata faza tare e ca am o satisfactie majora....si asta e in momentul cand ajunge in dreptul usii mele (sofer) reduc intr-a 3-a si o duc pana in 5000 rpm si deja aveam 110:-)...baiatu cu acel cielo nu cred ca ii va mai arde vreodata sa depaseasca vrun espero:twisted:! ca o urmare la toata aceasta intaplare vreau sa spun doar ca : cielo au fost si sunt masini bune , dar nici macar un 1.5 16v venind lansat nu face espero (1.8 vorbesc)pe viteza si demaraj! nu ca ma laud yo ca am espero sau altele! dar un 16v ar trebuii sa compenseze cu mult la demaraj fatza ce de 8v cum am yo! e intradevar 1.8 OHC GM....dar as vrea sa vad o liniutza dintre un cielo 1.5 16v si un espero 1.5 16v sa vad diferentza! yo zic ca ar avea ceva avantaj cielo pt ca e mai usoara cu vreo 250kg !!! bafta la toata lumea

Geo_ZGA 21-04-08 22:30

electric_style... ce sa-ti spun? daca mi-ai fi facut mie ce i-ai facut baiatului cu cielo te opream si te lasam fara maini si picioare pt o luna, doua, trei... fara suparare, nu e personal. imi place ca tu te lauzi, dar te gandesti la consecintele care ar fi putu urma "distractiei" tale? tu nu stii regula ca atunci cand cineva te depaseste mentii viteza constanta (sau chiar incetinesti) si mergi cat mai aproape de marginea drumului??? daca venea ceva din fata cand ala era in paralel cu tine si nu avea loc sa intre la loc pe banda, ce facea? sunt curios ce "satisfactie majora" ai mai fi avut daca din cauza ta se producea un accident...

Snapy_xxl 21-04-08 22:36

De aceiasi parere cu Geo! Tu esti constient ca ce faci e ilegal nu? La fel, n-am nimic cu tine personal. Eu am ceva cu genul de om care face asa ceva pe sosele doar ca sa isi arate puterea masini si cu totii stim care este rezultatul acestor "demonstrari"....

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning