![]() |
Re: B 46 YNP
4 Attachment(s)
poze cu plasa pusa:rolleyes2
|
nu poti vopsi cu negru chestia aia din spatele grilei?
|
e vopsita...ma gandeam sa o tai dar am aflat ca nu e bine:D
|
Arata frumos... dar nu imi dau seama ce e "chestia" din spatele grilei?
|
e un punct de prindere al barii dar el cum are plasa nu mai e nevoie
|
Quote:
|
grila face parte din bara. nu poti schimba doar grila.e cam nasoala treaba daca tai aia nu prea e bine face parte din masca
|
Nu face parte din mască suportul ăla.
Ăla susţine traeger-ul. Nu este bine dacă īl tai pentru că rişti să se lase traeger-ul, atunci cānd te apeşi pe capotă, ca să o īnchizi. |
Quote:
|
daca se putea taiat fara sa am vreo problema il taiam... asa am vopsit cu negru:D
|
cred ca te-am vazut pe moinesti zilele astea nu sunt sigur:-?, daca da arata bine :) bafta!
|
frumos frumos... si cu gust... app, ai zis ca pleoapele le dai jos pt bad boy "in primavara"... ia uita-te pe geam sa vezi, nu e primavara? :lol: stiu, finantele... de asta se lovesc toti, si e de inteles pe criza asta. dar e bine ca ai curaj :D
sfaturi... : -fa clean look la spate cand faci bady boy, ca tot umbli cu fibra si vopsea, sa nu faci de 2 ori (plus ca te si costa in plus) -suspensie (ai zis si tu de asta) -folie pe geamuri macar pana la jumate -jante pt folie si jante tb ceva bani, mai ales daca vrei jante mai mari... dar se face, incet si sigur. spor la treaba in continuare! |
da acolo stau.
cu suspensia luna viitoare daca ma restrang putin as putea sa imi cumpar arcuri H&R, si sa ma joc putin cu spoilerele. |
da acolo stau.
cu suspensia luna viitoare daca ma restrang putin as putea sa imi cumpar arcuri H&R, si sa ma joc putin cu spoilerele.:-) |
10 Attachment(s)
Cateva poze de 1 Mai la tara:-) Am colantat bandourile si manerele la usi.lipit stikerele LoganClub, pus toba inapoi:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning