![]() |
florin cars ,eu il ajut pe driver cu masinasi ieriam bagat-o in atelierul de tinichigerie.-intelegi???ieri cand a inceput sa ploua ca de cate ori ne apucam de ford ploua!! parca e in batjocura
ieri am si demontat interiorul k? |
alexandru UFO :lol: lamureste-ma te rog, a cui este masina?
|
mah piry !ce nu intelegi ?il ajut pe driveru sa isi faca masina .masina e a lui .k? prima data trebuie terminat fordul si un peugeot 205 apoi vine 1100 si fiat autobianchi.
|
Re:
Quote:
iti urez bafta cu 1100-le. |
3 Attachment(s)
ma masina mea se baga la facut imediat ce se termina fordu.uite am luatr si jante .imi e imi plac micute pe 14 si o sa cobor aripile....voi face si eu un topic ca sa nu fiu si eu offtopic .peace
|
gata UFO, priceput..
kam greu, adevarat :oops: dar chiar alaltaieri am vb pe YM cu driver si nu mi-a zis nik, si cum stiam ca lucreaza la ea de ceva timp, stiam k e NON-STOP in tinichigerie :lol: sorry, bafta multa..mai ales cu Abarth-ul ala mic :ballbounc |
bau
Intr-adevar de cateva zile lucrez non-stop la ford.
Deocamdata ii fac tinichigeria si apoi modoficarile. Fata deja este gata, maine sper sa termin interiorul si sa o intorc pe o parte sa o fac pe dedesubt. |
stai linistit florin
cat de curand voi face si eu un topic din asta pt furia neagra .loool |
asteptam :wink: , sunt curios de motorizare... :roll:
dk nu o faci gen R8 Gorde(adika o mie si una de feluri :P )...n-are sens s-o mai faci...umila mea parere de oldtimer maniac ce sunt :lol: :twisted: :lol: |
moorizarea va fi de la renault ceva .....vedem
|
o venit frigu si ploile adio lucru nu? :p
|
Asa se pare
|
:))
|
sa vedeti cand fac eu un reborn of a car cu oltcitu meu 8) :lol: :lol:
|
A venit frigu....adio lucru afara. Si in garaj sunt numai 20 de grade... :P
|