Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   FullSpeed Racing Club Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/7001-fullspeed-racing-club-constanta.html)

Ady81GBX 20-08-05 00:00

:D :D :D :D :D :D Gata BOD bag benzina de 99 si ne facem... imi bag si io maine disku si placa de ambreiaj si ne facem :P :)))))))...hai ca ne auzim in port ... cy ya!!!

CT15BOD 25-08-05 16:49

Frate hai ca ne facem in seara asta pe la 8-8:30 in port :) ... ca si asa am masina in rodaj si tre sa nu sar de 4000 de rot .... si asa nu o sa te fac la distanta mare :lol:

MMihai 08-10-05 13:00

2 Attachment(s)
niste poze cu dacia lu ady gbx 8)
mai multe detalii gasiti in sectiunea FullSpeed Racing sau la noi in forumul privat www.fullspeedracing.tk

GABBY_ 08-10-05 15:38

o stim f bine din oras,imi place super mult cum sa aude toba ,am eu o boala cu toba la dacie si masina lu adi se aude exact cum imi place .bv lui si bv voua.numai bine

Bastardo 08-10-05 22:15

salut ! V-ati mai sporit randurile? Poate imi spune si mie posesorul cielo-ului auriu unde si-a montat plasa...Si cum ar putea sa se inscrie cineva ar fi interesant de stiut..In rest multa bafta si niste raspunsuri..
:wink:

needBrain 08-10-05 23:12

ca sa te inscrii trebuie sa vorbesti cu 05 SCS adica,baiatu cu cielo auriu

MMihai 09-10-05 10:26

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11861 votati noua emblema fullspeed racing

Bastardo daca vrei sa vb de fullspeed hai pe mensenger id-ul meu e mihai144 sunt mai mereu online si cel mai bine vb si cu ady02gbx dar ti-am dat si id-ul meu ca eu stau mai mult pe messenger si ma gasesti aporoape oricand..
din pacate scs e cam ocupat in ultima vreme si nu prea are timp sa intre dar il asteptam sa revina pe net cat mai curand 8)

Bastardo 09-10-05 15:33

Raspunsurile nu s-au lasat asteptate ...ms mult ...am receptionat... :D

RamboX 20-10-05 21:00

Bah da ce bazati sunteti voi cu jafurile alea de berline,poate le dati si pe la Remat, ka de altceva ...
Daca va simtiti tari pe cluburile astea... ne vedem la una de C-ta-Ovidiu cu pariu si arbitri sau mai bine va las sa va simtiti ca in NFS în Dacii de 10,20,25 ani sa nu va am pe constiinta...

Psycho 21-10-05 00:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RamboX\"
Bah da ce bazati sunteti voi cu jafurile alea de berline,poate le dati si pe la Remat, ka de altceva ...
Daca va simtiti tari pe cluburile astea... ne vedem la una de C-ta-Ovidiu cu pariu si arbitri sau mai bine va las sa va simtiti ca in NFS în Dacii de 10,20,25 ani sa nu va am pe constiinta...

alt shofer ... esti al n`lea care zice chestia asta ... :)ce sa faci in ctza ovidiu .. hai in orash frate ... acolo se vede shoferia .. nu p linis dreapta sa bagi copita in acceleratzie ... sa sa tii volanu drept .. iti spun eu k multzi din cei cu berline fac ce poate tu nu o sa faci niciodata ... ptr k ori ai mashina prea bengoasa .. sau pentru k nu shtii si ti`e frica :) ... pe cand unu cu o dacie .. o face .. chiar un jaf de berlina ... de 10 .. 40 de ani ... .. iti spun eu k o dacie din 70 se invarte ami frumos k un passat de 2005 ... :) asa k nu mai aruna cuvinte aiurea ... tu vrei sa pui o mashina de 200 de cai cu o dacie de pe vremea lu bunicu .. pe distantza mare .. hai fii serios ... nu vrei sa faci cu mine constantza timishoara .. tu cu mashina si io cu avionu` .. vedem care ajunge primu` ?!@ ce zici ... cu pariu cu arbitri .. ?! .. te tine .. ?! la fel e si comparatzia ta .. nu mai arunca vorbe aiurea ... uite`te mai intai la tine .. al mashina ta .. apoi la toti ceilaltzi indieni care rup daciile in port .. si hai sa fim serioshi .. de cate ori ai vazut tuh in port sa se rupa un x5 .. un passat ... un m3 .. sau un mertz ?!?! eu unu niciodata .. am vazut numai dacii .. cielo ... si cam atat ...

KOREKT CE AM Scris ??

CT-03-ART 21-10-05 05:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

alt shofer ... esti al n`lea care zice chestia asta ... :)ce sa faci in ctza ovidiu .. hai in orash frate ... acolo se vede shoferia .. nu p linis dreapta sa bagi copita in acceleratzie ... sa sa tii volanu drept .. iti spun eu k multzi din cei cu berline fac ce poate tu nu o sa faci niciodata ... ptr k ori ai mashina prea bengoasa .. sau pentru k nu shtii si ti`e frica :) ... pe cand unu cu o dacie .. o face .. chiar un jaf de berlina ... de 10 .. 40 de ani ... .. iti spun eu k o dacie din 70 se invarte ami frumos k un passat de 2005 ... :) asa k nu mai aruna cuvinte aiurea ... tu vrei sa pui o mashina de 200 de cai cu o dacie de pe vremea lu bunicu .. pe distantza mare .. hai fii serios ... nu vrei sa faci cu mine constantza timishoara .. tu cu mashina si io cu avionu` .. vedem care ajunge primu` ?!@ ce zici ... cu pariu cu arbitri .. ?! .. te tine .. ?! la fel e si comparatzia ta .. nu mai arunca vorbe aiurea ... uite`te mai intai la tine .. al mashina ta .. apoi la toti ceilaltzi indieni care rup daciile in port .. si hai sa fim serioshi .. de cate ori ai vazut tuh in port sa se rupa un x5 .. un passat ... un m3 .. sau un mertz ?!?! eu unu niciodata .. am vazut numai dacii .. cielo ... si cam atat ...

KOREKT CE AM Scris ??

corect rau shi imi place faza cu constanta timishoara cu avionu....dar ai grija psycho sa nu itzi iei un avion cu arabi dinaia ca o sa faca avionu EEEERRRHHHHAAAABBBBEEEEEE!!!!!!!!!!!

ERY 21-10-05 12:55

Psycho frateeee...eu am vazut Subaru in port care se invartea...... :wink: :roll:

RamboX 21-10-05 16:49

Ne facem si in oras frate cand ne gasim,am un Sedan 1.6,16 V si un Logan
cu numerele: CT 99 SIM si CT 99 MIA ambele rosii.
Ala cu Dacia 81 ADY sa se abtina ca poate îi donez io o bara de spate ca de,aia e tunning la el adika fara bara.

Psycho 26-10-05 23:18

Re:

Quote:

Ne facem si in oras frate cand ne gasim,am un Sedan 1.6,16 V si un Logan
cu numerele: CT 99 SIM si CT 99 MIA ambele rosii.
Ala cu Dacia 81 ADY sa se abtina ca poate îi donez io o bara de spate ca de,aia e tunning la el adika fara bara.

hope 2 meet u ... :)

ery a, vazut si eu dar rar .. stai kalm ...

quick_5hifter 27-10-05 10:00

rambo, ti-am vazut loganu (e visiniu nu?)
ai jantele misto, dar altceva? te lauzi ca ai bara spate din fabrica???

All times are GMT +2. The time now is 17:12.

- Copyright 2026 4Tuning