Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69986-exclusiv-dacia-sandero-poze-interior-motor-3-variante-culoare-romania.html)

crazyfornova 06-03-08 21:45

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

sincer imi place varianta cu interiorul bej :D:D:X:X: e singura reusita desi mai puteau scoate si un motor mai buna de ex 2.0 16 v sau 1.5 dci 105 cp :) si vre-o 240 in bord

Eugen_TL 06-03-08 21:48

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

masina e ok... chiar mai frumoasa decat altele care le vezi pe strazi... sa dau un ex... imi place mai mult decat fabia!

VWluci 06-03-08 21:50

plasticul pare oribil, iar schimbarea spatelui este doar o idee neinspirata!

Logan 1.4 Laureate 06-03-08 21:54

frumoasa masina si maine ma duc sa o pandesc la stadion la baietii cu PROBE, interiorul acesta va fi si la Logan faza 2 pt ca este in lucru face-liftul la logan. e sportiva si poate deveni si mai sportiva dak intra p mana baietilor cu idei de tuning. cine spune ca au rasturnat nemtii loganu sa cerceteze inainte si dupa sa vorbeasca.

skoda boy 06-03-08 21:54

Sa fim seriosi...fabia poate e urata la exterior...dar interiorul este clar incomparabil cu al "sandelului"clar alte materiale...

smc07 06-03-08 21:58

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1405403)
E frumusica masina... Imi place ca au schimbat un pic bordul, si fetele la usi. Jentile sunt hidoase...

Si ce ai vrea de la niste biete jante de tabla cu capace de plastic?

E interesanta fata, farurile, liniile de exterior de pe laterale, imi plac mult fetele usilor. In schimb bordu e aproape identic cu al Loganului si spatele e, e, de neconceput. Ar trebui batut mar designer-ul de la Renault care a desenat asa ceva. Pur si simplu nu inteleg ce i-a fost in cap si in mana aia a lui cu care a desenat si cu care a si luat un teanc mare de bani.

Per total: mai bine decat loganul. Sa vedem si tehnic ce aduce.

offic3 06-03-08 21:59

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1405478)
nu e o masina asa frumoasa..dar totusi arata bine..ciudat:D
mie imi place de cei de la dacia ca si-au diversificat gama, ofera o masina pentru fiecare sa zic...
mai ramane un cabrio si un suv:D:D:D:D..cine stie?!

o intrebare am..de ce nu au embleme? au trecut ''baietii'' pe acolo inainte sa le faca pozele?:D

Aveau si emblemele in interior dar nu erau montate ;)

maryo86 06-03-08 22:02

E frumoasa.La pretul ei mic e exceptionala

morpheusmaster 06-03-08 22:04

Mah...mie imi place cum arata masina...arata binisor...nu stiu de ce dar ma duce cu gandul undefa la ford fiesta... Oricum...e un mare mare plus pentru DACIA...uitati'va la 1310 si sandero ;) Sau la Logan si Sandero ;)

Seat_TDI 06-03-08 22:05

arata bine imi place.are trasaturi si de la Clio,oricum e bine.

Relu_GTT 06-03-08 22:08

E mai nasol decat loganu, de tunat chiar nu cred ca s-ar putea face mare lucru. Loganul totusi e o masina care arata binisor modificata, si a ajuns sa participe si la logan cup in Germania.

strik3ru 06-03-08 22:17

Si mie imi place masina, eu zic ca e simpatica si e de laudat ca mai lanseaza si dacia alt model. Era frumos daca schimba putin mai mult bordul, adica sa se detaseze de logan dar cred ca vreau prea mult, deci e ok

foss 06-03-08 22:24

Sincer.....incepe sa-mi placa cum arata si ma bucur ca dacia incepe sa scoata cev atractiv si sa mai fca si ea cea de cand s-a infintat.....
Stie cineva cnd va fii vazuta in reprezentante???Ca abia astept sa o iau la un test drive si sa vad cum se comporta???O sa aiba si motorul 1.5dci???Dac da atunci marfa pt Dacia.
Si care vor fii prturile sunt curios....
Arata marfa si mai bine fnisata decat Dacia Logan berlina si MCV pe care leam condus si mau scarbit.........Si am mai vazut si opere care pui frana si face semnal stanga in loc sa se aprinda stopurile si sa aprinzi farurile si sa se mai aprinda si marsalierl ca sal bagi pe ala din spate la semafor in eperieti ca te urci pe el......

Fixius 06-03-08 22:32

arata bine, si cred ca e si mai stabile fata de logan... sper.. si ii sta si bine fara sigla.. :D

rAdU87 06-03-08 22:50

arata bine .. frumoasa masinuta , abia astept sa o testez

All times are GMT +2. The time now is 00:01.

- Copyright 2026 4Tuning