![]() |
Re: Porsche(sedan)Panamera
shy eu zic ca e cam urat ,dar pana nu vedem varianta finala sa-i lasam pe cei de la porsche sa-si faca treaba
|
Caroseria finala nu va arata in nici un caz asa!!!!.....eeh,au facut si ei un suv(Cayenne)si a iesit cel mai performant suv din lume,vedem ce iese si din panamera.
|
mie mi se pare o mare greseala din partea celor de la porsche sa scoata un model in 4 usi. masina nu arata de loc bine.
|
Mie mi se pare frumos dar parca nu merge eleronul ala pe el
|
cum sa vandut cayennul in draci asa o sa se vanda shi asta cu sigurantza
|
parerea mea ca arata binisor iar fanii porsche care accepta sa se plimbe doar cu 911 ca este un porsche adevarat...nu au decat sa nu cumpere noul model
|
5 Attachment(s)
deci doamne fereste sa arate masina asa :) ... este scoasa pt teste..e si normal sa nu arate cum va fi in momentul lansarii oficiale :) Se speram ca va arata asa :)
|
strutocamila porshe 2. Dupa cayene inca un porche urat. Vor sa rivalizeze maserati wuatroporte insa la design nu prea are cum sa se apropie daca nemtii ies cu o asemenea dubiosenie pe piata
|
din poze parca imi da mai mult senzatia de hatchback cu 5 usi.. nu prea arata a coupe cu 4 usi
am vazut intr-o poza ca are suicide doors.. sper ca macar nici sa le treaca prin cap sa-i puna suicide doors |
Quote:
S-a cam dus identitatea de marca odata cu abordarea unor noi segmente de piata...:cry: |
Sincer cred k mai bine ramaneau doar la modelele in 2 usi!;)
|
despre multe masini sa zis la prima aparitie k sunt urate dar mai tarziu au fost placute de multi!eu zic k e frumoasa!nu imi place in culoarea gri!cred k iar sta mai bine in rosu,negru...culori mai stridente!
|
sincer mie imi place ideea, nu vad ce e rau in tentativa lor (de succes, ca si in cazul lui Cayenne) de a-si largi gama cu alte modele. Multi au zis si de Suv-ul creat de Porsche ca e urat, ca alea-alea si a iesit cel mai rapid SUV la lansarea pe piata, cu niste performante pe care nu le au majoritatea sedan-urilor...
cu siguranta si aceasta masina va avea niste performante de invidiat. Cei de la maseratti cum au facut? Nu la fel, insa la ei Quatroporte era un pic "greoaie". Sa speram ca asta va fi mai agila. Porsche rulzzz... ;) |
cred ca e cel mai urat model scos vreodata de porsche.nu cred ca va avea succes in vanzari
|
urata rau... daca au reusit cu cayenne asta nu inseamna ca trebuie sa fac si o limuzina, mai bine se limitau la masinile sport
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning