![]() |
Re: BFN-u meu
am revenit! Hristos a Inviat la toata lumea!
|
Te rog...zimi si mei cum ai rezolvat ca fundalu si acu are alta culoare .....eu am schimbat ledurile si am doar o culoare.....da am un matiz....as putea si io sa rezolv astfel???
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
poze noi! (de pe la tara)
|
zilele astea s-au inoit : disc , paca presiune , rulment (valeo GM) o sa revin cu ceva poze!
|
2 Attachment(s)
yo si fata mea :D , putin jegoasa pe praguri , dar o sa le skimb cu unele noi zilele astea!
|
kitu de bi-xenon urmeaza sa apara si nu pot sa-l montez in conditiile in care am farurile matuite de nu se observa nimic, asa k am facut comanda la acel produs XERAPOL pt curatzat (polishat) geamurile farurilor!!! daca nu da rezultate o sa fiu nevoit sa imi iau altele de la dezmebmbrari sau chiar noi!:sad:
|
bafta cu farurile si daca merge plzzz da-mi si mie putin sa dau pe ecranu telefonului poate mai scot si eu din zgarieturi si te asetpt sa vii sa facem odata lucrarea aia cu leduri ca n-ai mai venit bafta
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
poze noi !
|
cand ai u timp luna asta eu te astept pt ca luna viitoare o sa plec pe la tara si nu o sa mai am cum sa til fac iar in legatura cu xerapolu imi trebuie cat s adau umpic pe ecranu telefonului sa vad daca mi se sterg zgarieturile
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
azi am facut o mica skimbare , dar vizibila si anume : un parasolar si niste pleoape tot din autocolant :D (nu's cine stie ce dar da frumos)
am renuntzat la ideea de-a face-o portocaliu aprins cu negru , iar in saptamanile ce urmeaza o sa arate asa masina : si anume : capota , plafon , portbagaj si tribale laterale...toate cu negru lucios , inclusiv parasolarul pus azi ! azi s-au luat toate masuratorile necesare pt inceperea proiectului si cu totul ma costa in jur de 350 ron !!! totul se face sub semnatura Street Desing mai multe detalii despre ei aici! http://3mdesign.8k.ro |
super masina...ce zici weekend`ul asta ne vedem pe la slatina?
|
1 Attachment(s)
poze de azi! cu asazisele "pleoape" din autocolant alb:D...oricum sunt puse doar ocazional pt k o sa le dau jos!!! si parasolarul
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning