Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - BFN-u meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/69862-espero-bfn-meu.html)

electric_style 29-04-08 21:58

Re: BFN-u meu

am revenit! Hristos a Inviat la toata lumea!

WOLFI3 29-04-08 22:11

Te rog...zimi si mei cum ai rezolvat ca fundalu si acu are alta culoare .....eu am schimbat ledurile si am doar o culoare.....da am un matiz....as putea si io sa rezolv astfel???

electric_style 29-04-08 23:19

Quote:

Originally Posted by BH91BLU (Post 1506832)
Te rog...zimi si mei cum ai rezolvat ca fundalu si acu are alta culoare .....eu am schimbat ledurile si am doar o culoare.....da am un matiz....as putea si io sa rezolv astfel???

pai tati...e cam multa treaba de facut! daca vrei mai multe detalii intra pe mess sa-ti explic! chico_malo_xxl YM! sunt cateva secrete de dezvaluit:)

electric_style 29-04-08 23:22

3 Attachment(s)
poze noi! (de pe la tara)

electric_style 07-05-08 23:58

zilele astea s-au inoit : disc , paca presiune , rulment (valeo GM) o sa revin cu ceva poze!

electric_style 08-06-08 17:46

2 Attachment(s)
yo si fata mea :D , putin jegoasa pe praguri , dar o sa le skimb cu unele noi zilele astea!

electric_style 08-06-08 17:55

kitu de bi-xenon urmeaza sa apara si nu pot sa-l montez in conditiile in care am farurile matuite de nu se observa nimic, asa k am facut comanda la acel produs XERAPOL pt curatzat (polishat) geamurile farurilor!!! daca nu da rezultate o sa fiu nevoit sa imi iau altele de la dezmebmbrari sau chiar noi!:sad:

tiolik 09-06-08 10:52

bafta cu farurile si daca merge plzzz da-mi si mie putin sa dau pe ecranu telefonului poate mai scot si eu din zgarieturi si te asetpt sa vii sa facem odata lucrarea aia cu leduri ca n-ai mai venit bafta

electric_style 09-06-08 13:58

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 1580326)
bafta cu farurile si daca merge plzzz dami si mie putin sa dau pe ecranu telefonului poate mai scot si eu din zgarieturi si te asetpt sa vii sa facem odata lucrarea aia cu leduri ca nai mai venit bafta

daca as fi un acasa in permanentza sau macar seara pana in orele 20 21 , crede-ma ca as venii , dar am o gramada de treaba la firma si abea imi vad capu! oricum cu prima ocazie cand am o zi libera vin sa facem si continuarea cu ledurile!!! iar legat de XERAPOL iti dai seama ca n-o sa-l folosesc pe tot si o sa-ti dau si tie pt ce-ti trebuie:)

electric_style 09-06-08 22:38

14 Attachment(s)
poze noi !

tiolik 10-06-08 11:24

cand ai u timp luna asta eu te astept pt ca luna viitoare o sa plec pe la tara si nu o sa mai am cum sa til fac iar in legatura cu xerapolu imi trebuie cat s adau umpic pe ecranu telefonului sa vad daca mi se sterg zgarieturile

electric_style 11-06-08 00:27

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 1582510)
cand ai u timp luna asta eu te astept pt ca luna viitoare o sa plec pe la tara si nu o sa mai am cum sa til fac iar in legatura cu xerapolu imi trebuie cat s adau umpic pe ecranu telefonului sa vad daca mi se sterg zgarieturile

o sa te sun! stai linisitit k si eu am tot interesu'

electric_style 11-06-08 00:30

1 Attachment(s)
azi am facut o mica skimbare , dar vizibila si anume : un parasolar si niste pleoape tot din autocolant :D (nu's cine stie ce dar da frumos)

am renuntzat la ideea de-a face-o portocaliu aprins cu negru , iar in saptamanile ce urmeaza o sa arate asa masina :

si anume : capota , plafon , portbagaj si tribale laterale...toate cu negru lucios , inclusiv parasolarul pus azi !

azi s-au luat toate masuratorile necesare pt inceperea proiectului si cu totul ma costa in jur de 350 ron !!! totul se face sub semnatura Street Desing

mai multe detalii despre ei aici! http://3mdesign.8k.ro

D o n n 11-06-08 00:42

super masina...ce zici weekend`ul asta ne vedem pe la slatina?

electric_style 11-06-08 00:42

1 Attachment(s)
poze de azi! cu asazisele "pleoape" din autocolant alb:D...oricum sunt puse doar ocazional pt k o sa le dau jos!!! si parasolarul

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning