![]() |
Re: Dacia Sandero, lansata la Geneva '08
si logan/sandero sunt rasa pura,sau cum?
|
nu am zis asta, dar spui ca te-a jignit ca l-a comparat cu fabia, ce mare suparare e?
|
pt o dacie.. e ok !
|
Quote:
Ca orice alta Dacia si Sandero este destinata unui anumit segment de piata( despre care nu ai de unde sa stii tu..) |
Re: Dacia Sandero
sincer sa fiu arata mult mai bine decat dulapu ala de logan ....pe asta chiar as cumpara-o...e chiar frumusica
|
mult mai frumos Loganul in partea din spate decat Sandero....Parerea mea.
|
Astept cu interes Dacia suv :evil_laug
|
Dacia Suv cred ca va semana cu Nissanul Qashqai cine stie ce ciudatenie mai lanseaza !
|
Quote:
|
a si inca o chestie: ce o fi frate atat de greu sa puna comenzile de la geamuri pe panoul usii, asa cum au toate masinile facute de oameni normali la cap, sau vrea Dacia sa fie mai originala prin chestia asta :evil:
|
in fata....e frumoasa....spatele o strica mult
cat despre interior...aceeasi parere k la logan...varza 4 butoane pe tot bordu...si alea de la geamuri....nush mi se pare k e prea simpla... |
Quote:
|
10 Attachment(s)
alte poze live..
|
Cum credeti ca va merge Sandero...ma refer la tinuta de drum,stabilitate etc etc.Am fost surpins sa vad ca e la fel de inalt ca si un Logan si probabil la fel de greu poate chiar un pic mai greu pentru ca sa acordat o mai mare atentie sigurantei(5 stele cumva ?:) )
|
mie chiar imi place...e masina super pentru pentru ce a fost facuta...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning