![]() |
Re: Maserati Gran Turismo S
da, si un dodge charger din '70 consuma vreo 5%
"amaratul" asta de coupe cu "amaratii" lui 430 de cai, are un consum mediu(ca pozitionare fata de concurenta) cu cei 16% iar cand un ML 63 IAMGAY va consuma cat sustii, se intrece cu vw lupo |
Quote:
|
Oameni buni eu vorbesc de specificatiile oficiale oferite de producatori voi despre ce discutati ?? Si daca voua vi se pare normal ca un coupe de 1900 de kile si 430 de cai sa consume la fel cat un suv de 2300 kg si 500 de cai atunci eu chiar nu mai am ce sa zic.
|
Quote:
|
Deci masina asta pur si simplu superba :shock:
Totusi problema cu consumul este relativa , daca iti iei o astfel de masina nu cred ca te mai intereseaza prea mult consumul , ci in special designul |
Hehe...Maserati e Maserati. Daca un BiTurbo din `84 te lipeste de scaun imi dau seama asta:D
|
Si totusi avand in vedere ca atinge suta in ~5 secunde nu cred ca te lipeste chiar atat de tare de scaun...:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/DhHVWaA4IRc&rel=0&border=0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/DhHVWaA4IRc&rel=0&border=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent"width="425" height="355"></embed></object>
|
e o prostie sa compari nemtii cu italienii...plus ca modelul asta are motorul de alfa 8c care e atat de apreciat de cei care chiar stiu cate ceva....
pacat ca lamborghini s-au facut nemti.. |
Si ma rog ce e asa special la motorul lui alfa 8c ? Ca e facut de ferrari ? Oricum motorul de pe alfa dezvolta 450 de cai pe cand asta de pe maserati doar 430 asa ca..
|
Quote:
|
n-am cuvinte mortal...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning