Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   SLR Mansory Renovatio (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/69615-slr-mansory-renovatio.html)

tca1 04-03-08 23:22

Re: SLR Mansory Renovatio

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1399639)
Welcome in the club! E kitchios!

esti dus si tu cu pluta!

tca1 04-03-08 23:24

cum ar zice cineva......FOARTE TARE, FRATE!!!!!!!!!!!!!! 4everMERC'!

DaLaS 05-03-08 03:09

Nu inteleg de ce ii mai trebuie tuning la un SLR, oricum Mercedes il face pe comanda cum vrea cumparatorul. Poate cumva sa tuneze motorul, dar si acolo este de ajuns ce are. Este SLR!! Numai cand zici SLR te gandesti cu respect la masina. Cu tot respectul pt Mansory dar si-au batut joc de masina. La culorile interiorului mergea o cruce atarnata de oglinda si haide cu maneaua... crucea din aur(cel putin 1kg), bineinteles.

boy_wonder 05-03-08 06:20

arata chiar bine.. as putea zice ca este unul dintre cele mai reusite kit-uri la partea de exterior.. la interior, nu prea merge deloc auriul ala..
mai bine incercau o combinatie cu alb si rosu pt. interior si alb si carbon pt. exterior..

golidix 05-03-08 16:16

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1400932)
arata chiar bine.. as putea zice ca este unul dintre cele mai reusite kit-uri la partea de exterior.. la interior, nu prea merge deloc auriul ala..
mai bine incercau o combinatie cu alb si rosu pt. interior si alb si carbon pt. exterior..

Te sustin :D parca mi-ai luat vorbele din gura

ulyse 05-03-08 16:27

chiar ma intrebam cand o sa tuneze cei de la Mansory un mercedes

ulyse 05-03-08 16:30

o masina prea criminala fraierii nu stiu sa aprecieze doar aduc argumente si pareri idioate

ESPinoza 05-03-08 16:31

4 Attachment(s)
deci mie nu`mi place de nici un fel ... o comparatzie intre un tuning adevarat... si pimp`ul asta:D

boy_wonder 05-03-08 16:37

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1402263)
deci mie nu`mi place de nici un fel ... o comparatzie intre un tuning adevarat... si pimp`ul asta:D

ESP, cei de la Mansory sunt mai excentrici :) ar trebui sa vezi ce fac oamenii dintr-un Bentley sau dintr-un Rolls, care vorba aia, sunt masini cu traditie..
si totusi, moto-ul celor de la Mansory spune tot: MORE THAN TRADITION

ESPinoza 05-03-08 16:40

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1402279)
ESP, cei de la Mansory sunt mai excentrici :) ar trebui sa vezi ce fac oamenii dintr-un Bentley sau dintr-un Rolls, care vorba aia, sunt masini cu traditie..
si totusi, moto-ul celor de la Mansory spune tot: MORE THAN TRADITION

am vazut si mi`a placut ce`au facut si din aston.. da cu asta parca au dat`o in bara prea a nfs arata la exterior si interioru ala pufos.. nu stiu mai trebuie 2 zaruri de puf legate de oglinda.. si jantele oribile .. bine asta e gustu meu:)

F.E.A.R 07-03-08 16:42

cine a modificat (digital) ultima poza a facut-o intr-un mod absolut penibil... carbonul ala este mult prea vizibil :shock:

DaNy>DmN 07-03-08 22:22

Dupa parerea mea masina arata extrordinar ....... ar fi trebuit putin schimbat eleronul ala .....dar in rest e super :shock:

ulyse 29-03-08 00:24

cea mai tare masina

adrian46 01-04-08 19:39

no comment !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

goldie 01-04-08 20:04

nu-i contest performantele insa culoarea aia nu prinde deloc un slr. arata pur si simplu a kitsch...dar facand abstractie de culoare e o masina superba...:)

All times are GMT +2. The time now is 20:36.

- Copyright 2026 4Tuning