![]() |
Re: SLR Mansory Renovatio
Quote:
|
cum ar zice cineva......FOARTE TARE, FRATE!!!!!!!!!!!!!! 4everMERC'!
|
Nu inteleg de ce ii mai trebuie tuning la un SLR, oricum Mercedes il face pe comanda cum vrea cumparatorul. Poate cumva sa tuneze motorul, dar si acolo este de ajuns ce are. Este SLR!! Numai cand zici SLR te gandesti cu respect la masina. Cu tot respectul pt Mansory dar si-au batut joc de masina. La culorile interiorului mergea o cruce atarnata de oglinda si haide cu maneaua... crucea din aur(cel putin 1kg), bineinteles.
|
arata chiar bine.. as putea zice ca este unul dintre cele mai reusite kit-uri la partea de exterior.. la interior, nu prea merge deloc auriul ala..
mai bine incercau o combinatie cu alb si rosu pt. interior si alb si carbon pt. exterior.. |
Quote:
|
chiar ma intrebam cand o sa tuneze cei de la Mansory un mercedes
|
o masina prea criminala fraierii nu stiu sa aprecieze doar aduc argumente si pareri idioate
|
4 Attachment(s)
deci mie nu`mi place de nici un fel ... o comparatzie intre un tuning adevarat... si pimp`ul asta:D
|
Quote:
si totusi, moto-ul celor de la Mansory spune tot: MORE THAN TRADITION |
Quote:
|
cine a modificat (digital) ultima poza a facut-o intr-un mod absolut penibil... carbonul ala este mult prea vizibil :shock:
|
Dupa parerea mea masina arata extrordinar ....... ar fi trebuit putin schimbat eleronul ala .....dar in rest e super :shock:
|
cea mai tare masina
|
no comment !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
nu-i contest performantele insa culoarea aia nu prinde deloc un slr. arata pur si simplu a kitsch...dar facand abstractie de culoare e o masina superba...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning