![]() |
Re: Bocanegra prefigureaza noul Seat Ibiza?
Quote:
Si ce bine era daca atunci cand ne uitam la seat nu vedeam ... forma farurilor de la polo + led`urile de la Audi .. |
5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...3a2e9a3b67.jpg
Fotografii oficiale cu noul Seat Ibiza Seat a dezvaluit primele fotografii cu noul Ibiza. Masina a fost prezentata in varianta cu cinci usi la Barcelona, Spania, fiind derivata din conceptul Bocanegra. Cei de la Seat au declarat ca faceliftul Ibizei e cel mai important pas din istoria recenta a marcii. Desenata de ex-designerul Lamborghini Luc Donckerwolke, Ibiza are o lungime de 4.05 m, fata de 3.97 m, cat avea modelul trecut, si o capacitate de incarcare de 292l. Cutia de viteze este una manuala DSG in 7 trepte, masina primind si sistemul Hill Hold Assist. Jurnalistii straini spun insa ca viitorii clienti ar putea fi dezamagiti de platforma noii Ibize, care e similara celei vechi. Motorizarile vor fi initial de 1.2l in 3 cilindri sau 1.4l, respectiv 1.6l in 4 cilindri pe benzina. Diesel-urile vor fi adaugate mai tarziu gamei. |
nu arata deloc rau... sa vedem si preturile...
|
same shizzi ... cam boring marca asta sincer
|
parerea mea...super masina:peace:
|
E super tare si ca aspect exterior .....Si la interior e belea .....Simplu si frumos :)
|
nu-mi place deloc....mai frumoasa e asta actuala:D:P
|
Nu e rau dar nici nu ma sparge.
|
E mai faina Ibiza veche ptr ca d-asta ai!
Vulpea cand n-ajunge la struguri... |
Intotdeauna am apreciat la Seat design-ul. Poate si pentru ca altceva nu aveam cum sa judec, din moment ce nu am condus vreuna.
Modelul asta de Ibiza mi se pare super ok si imi place noua linie de design, daca o pot numi asa, fiindca nu se rupe cu mult de precedentul ( apropo pentru cei care zic ca seamana ba cu fiat bravo, ba cu polo, mie mi se pare ca seama putin cu leon). Per total imi place masina, Seat isi respecta "traditia" pentru un design bun si cu gust. Asteptam cu mult interes noul Leon :D |
nu e cine stie ce parerea mea.imi placea mai mult ca ala vechi oricum.
|
da,zici ca e fiat bravo,mai ales spatele si interioru...deloc originali...
|
super tare. de abia astept s-o vad live poate cine stie....:-)
|
dar pe bune cei trebe 7 trepte la motor de 1,6
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning