![]() |
Re: Un nou inceput 1310
Decurg bine lucrurile! :) Sunt curios ce o sa iasa la sfarsit! :) Atentie mare la finisaje!
|
succes in continuare 8)
|
pentru oglinzi m-am gindit la ceva de la o calibra (electrice+dezaburire) dar mi se par un pic cam mari
astept pareri cu poze o sa revi |
3 Attachment(s)
iata si pozele
|
o intrebare ?
stie cineva din zona braila, galati o firma care cromeaza sau nicheleaza parti metalice |
9 Attachment(s)
chiar daca munca merge incet si anevois la acest proect si sunt multe hopuri asta nu inseamna ca il abandonez
drept urmare revin cu poze, cu ceea ce sa mai miscat la masina |
decurge f bine treaba!!!si ingropartea lampilor chiar este o treaba de nota 10!bv! sa vedem in continuare....
|
ideile sunt multe dar bugetul ma stringe
dar in timp se vor clarifica toate |
Quote:
asteptam noutati numai bine |
3 Attachment(s)
o noua piesa care va fi montata undeva mai la sfirsit e vorba de o turbina model sau alte chestii deocamdata nu le stiu
|
Quote:
yo unu te sustiin moral :D numai bine |
tare proiectul tau.....pana la urma c culoare o faci?
bafta!!! |
Ohoo..dar mergi pe cai mari..bravo,bravo..sunt tare nerabdator sa o vad prin oras8)
Multa bafta si nu te grabii daca nu ai bani..mai bine mai strange si fa treaba cum trebuie..si eu am bagat-o pe a mea in lucru si stiu cum e cu bugetul restrans..:rolleyes2 |
8 Attachment(s)
la prima intrebare ce culoare o fac? pai NEGRU CU ORANJ
pe chestia cu cai multi nu prea tin neaparat sa fuga sau altele doar un mic ajutor la motor astazi am dezmembrat motorul sa vad ce bube ascunse are partea cea mai urita am descoperito la arbore cuzinetii care tin arborele de bloc sunt cam uzati drept urmare o sa duc arborele la verificat eventual rectificat(daca se mai poate)masina la mine nu e decit de un an |
foarte interesant proiectul tau,pana acum ai facut foarte buna treaba.spor la treaba si mult noroc la partea materiala
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning