![]() |
Re: Matizu' meu
3 Attachment(s)
Fotografii cu masina vopsita...
|
mai arata a masina :D bv
|
Salut frate!!! Vad ca ai o masinutza intretinuta....bv. si bafta in cont....uitate si pe Thread ul meu, poate iti palce ceva.....zi de unde ai facut rost de jantele acelea??? Si le ce pret or fost?? NU gasesc nimic fainutz pt. matiz!!!! Tuning by Wolfi3
|
@Topser - treptat, treptat ... inca nu m-am apucat de jantele alea :lol:
@Bh91blu - Saliu. Eu am achizitionat masina cu tot cu jantele CMS. De gasit, cred ca s-ar mai gasi. Vezi aici: http://www.autonbv.ro/jante.html. Am vazut ca pot face rost de CMS-uri. ;) |
alta viatza. arta bine cred k ar trebui schimbate oricum cms-urile cand stai mai bine cu banii
|
Adica never. :lol:
Pana la jante mai am de lucru. :D Oricum ... fata de alea din tabla cu capace ... mai bine CMS-uri. :) Un timp. :) |
bv mustang suuuppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr fffffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuumoooooosss s a iesti!!! sa ai grija de ea :wink:
|
I'll do my best. :D
Thanks. :) |
Simpatica foc buburuza!
Se vede un pic diferenta de culoare, dar poate iese mai bine dupa polish.... Sa o stapanesti sanatos :) |
Ochiul de femeie ... vede tot. :D
Dupa ce fac polishul ca lumea, va fi la culoare. :D |
Quote:
Asteptam poze cu ea polishata.... dar asteapta sa se imbunatateasca vremea.... ca sa nu te trezesti ca ti-o "spala" :D |
Eu astept sa se termine summitul asta infect ca sunt pieton.
Sper in 2 zile sa ii pun si un turometru. :D |
Am pus turometrul, maine - poimaine pun pozele.
|
bravo, acum chiar vrem sa vedem poze :D
sa nu ne tii mult in suspans :) |
Turometrul va suferi o mica modificare cand voi face rost de niste kit de reparatii. Momentan nu este stralucitor. :)
Tonight, pozele. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning