Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Romanul care schimba istoria motoarelor? (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69272-romanul-schimba-istoria-motoarelor.html)

200SX 04-03-08 14:58

Re: Romanul care schimba istoria motoarelor?

http://www.pureenergysystems.com/new...tor/index.html

AlliedComposites 04-03-08 17:33

Quote:

Originally Posted by 200SX (Post 1399235)

"Perendev Power Developments Pty (Ltd) is now in process of manufacturing it on a large scale for markets in Europe, Russia, and Australia."

asta era in 2004.... 4 ani mai incolo, si website-ul lor, http://www.perendev-power.com , are o gramada de chestii pe el, dar numai asta nu... vad ca au generatoare, chestii de tratare a apei, dar nici un motor cu consum zero :rolleyes2

dar in fine, in Aprilie 2005 au anuntat ca o sa faca demonstratii

"With a corrected set of specialized magnets arriving Monday, Perendev expects to have their four magnetic motors completed by Wednesday, after which they intend to give a public demonstration of what scientists say is supposed to be impossible -- a magnetic motor, that is rated to put out 20 kilowatts of power continuous when connected to a generator."

de ce cred oamenii de stiinta ca nu merge? din acelasi articol:

"It has been proven mathematically that no combination of permanent magnets in any arrangement will generate power."

si din cererea lor de investitie de capital din 2005!

"Be sure to do your due diligence such as seeing the relevant patents claimed. Don't depend on this coming through anytime soon, if at all."

deci va rog eu frumos, nu mai credeti toate prostiile care le scot unii, pentru SINGURUL motiv de a atrage banii de la fraieri... daca nu ma credeti, stiu un print din Nigeria care e pe moarte si vrea sa va dea voua toata averea lui de milioane de dolari, daca doar i-ati trimite $5000 pentru a aranja hartiile si ca sa va trimita dupa banii prin posta. :rolleyes2

ursus2 10-02-09 18:26

Am sunat la numarul de pe site-ul lui Perendev si mi-a raspuns o cucoana revoltata ca o cam deranjam cu telefoanele si ar trebuii folosita adresa de mail de pe site.Cand a auzit ca vreau sa vin sa vad generatorul functionand si sa inchiriez unul a luat foc! :raving: Cred ca astia sunt sarlatani;fi atent ce nume au singurii 2 angajati,asociati,etc:Michael J. Brady si Hans Badenhorst.Un sarlatan si un rasist din pretoria! :cry:

getedoi 11-02-09 09:54

si esti surprins?

deci vrei sa spui ca nu exista masina care merge doar uitandu-te la ea?:lol: prostii!! precis exista, dar a fost facuta "disparuta" de maleficele companii petroliere :lol:

ionut_cluj 12-02-09 21:53

https://www.youtube.com/watch?v=YU47blakiiI

nu stiu daca e on-topic.

993turbo 15-02-09 22:48

Quote:

Originally Posted by beck (Post 1394434)
muhahaha, si in evenimentul zilei a nascut o gaina pui vii :D

se pare ca multa lume a fost corijenta la fizica..

ca bine zici Coane Fanica , e tare.. :lol: inca nu mi revin cati intorc problema pe toate partile daca merita sau nu banii rolf. Ce naiba mai oameni buni, daca maine va zice unu ca a facut un perpetuum mobile, il credeti? masina care merge fara nimic, hihi, pardon, cu magneti, abia astept sa le povestesc la cunoscuti, imi dau lacrimile sincer, o sa ia cel putin premiul Nobel baiatul asta, inginer ziceti , ai? Iar nenea ala cu 40 l de apa la suta e in aceesi liga ;)
Lasa ca e bine, mai descretesti fruntea un pic..

dolb 15-02-09 23:11

Quote:

Originally Posted by AlliedComposites (Post 1395128)
va rog eu terminati cu prostia asta, ca doar va faceti de ras cu cat de usor credeti tot ce se zvoneste... in primul rand, gravitatia fiind forta cea mai slaba (fata de electromagnetism si celelalte forte), nu o sa aiba niciodata destula putere sa mute o masina, decat daca cum s-a zis, masina merge la vale... in al doilea rand, din prima zi de fizica ne-au invatat ca energia nu e creata sau distrusa, deci consum zero e fizic imposibil.

au fost zeci si sute de tipi care se dadeau destepti si sau laudat ca ei au facut motorul fara consum, dar e clar ca mereu a fost o pacaleala pentru aia prea fraieri sa priceapa de ce ideea garantat nu o sa mearga

inseamna ca mataluta..care esti ataaaaat de geniu in fizica, nu ai auzit de perpetuum mobile :), practic nu cred ca exista! desi s-au incercat niste metode.. insa teoretic ar putea fi pus in practica! Problema e ca multora LE E LENE SA PUNA OSU' LA TREABA! .. dar mai avem cativa printre noi, cum ar fi romanashu ala, sau vreun japonez sau vreun neamt si mai ales un danez( a pus in practica masina care merge cu aer .... comprimat ) , noroc cu ei ca mai au interes si vor sa scape planeta asta de seici.. ca..restuu.. au o lene in ei de nu ii vezi! si mai au si fite si figuri ca "n-are cum"..exact asa .. ca tine :)

StreetStyle22 16-02-09 16:36

Ce am gasit eu legat de motoare,romani...pacat ca ne-am scufundat in incultura..mai multe pe http://robertsoft.blogspot.com/2007/...i-celebri.html

* Mihai Rusetel a inventat motorul cu apa! "Cazul Rusetel", este elocvent pentru geniul romanesc dar si pentru "talentul" cu care ne risipim fortele si putem sa ne pierdem valorile. Proiectul a fost depus la OSIM in 1980 si a fost brevetat in ... ianuarie 2001. Pana atunci, Securitatea l-a sicanat pentru refuzul de a cesiona inventia statului, iar in februarie 1990, precaut, el a refuzat angajarea ca si consilier tehnic la "Mercedes" (2.500 DM lunar) pentru a nu pierde, eventual, proprietatea inventiei... Motorul sau se bazeaza, ca principiu de functionare, pe "cazanul Traian Vuia", inventie folosita inca la locomotivele Diesel electrice pentru incalzirea vagoanelor. Poate fi utilizat in domeniul transporturilor terestre si navale, in locul turbinelor din termocentrale, si chiar a centralelor termoelectrice.

In lume, mai exista doua brevete in domeniu (Japonia si SUA), dar acestea nu depasesc nivelul locomotivei cu aburi, necesitand combustibil solid sau lichid. "Motorul Rusetel" foloseste drept combustibil doar apa, si are dimensiunile unui motor de Dacie, sursa de energie initiala fiind o banala baterie de masina. Datele tehnice preconizate de a patra sa macheta (10 l/100 km consum de apa, 70 km/h viteza maxima) pot fi imbunatatite la realizarea prototipului: un motor cu apa montat pe o Dacie 1310. Directorul general al Uzinelor Dacia, ing.Constantin Stroe, care cunoaste acest proiect chiar din 1980, a afirmat ca este dispus sa ajute inventatorul cu orice are nevoie pentru realizarea prototipului si a declarat, incantat: "reusita ar fi un miracol, si cred ca in asemenea caz ar trebui sa se inventeze pentru acest om Premiul Super Nobel".

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning