![]() |
Pai hai sa ne vedem sambata seara si sa stabilim ce si cum.
|
Re:
Quote:
Sabata dupa amiaza vom face vizita in statiuni :D |
ok,deci pe la 8.30 la ss,ok?
|
Sal alzz... am ramas uimit ce am vazut ieri la aeroport .. Cred ca a fost cel mai taree show organizat vreodata... va felicit pe toti ...{ 4 Tuning..Insomnia..MidnightRacers..X-Team } Ati organizat un show de nota 20.. nu mai am cuvinte ... mi-a placut la nebunie si de data asta am avut ce vedea ... a meritat banii...BRAVOOO !!!!!
|
lasa`ma sa te contrazic la partea legata de organizare , in rest OK
|
De ce man ca a fost destul de bine organizat... pe langa alte dati ... :lol: Orikum respect all !! 8)
|
saltare
oau fratilor a fost beton ......apropo X-team-ul unde a fost
|
saltare
Se vorbea ceva de pyromaniac .........l-a vazut careva pe acolo ca eu nu.............de ce nu a fost?ne-au aburit organizatorii
|
Re:
Quote:
|
Mai oameni buni cine a fost prezentatorul ca avea probleme mari de limba romana sa dau un exemplu :citez \"urmeaza o octavia, urmeaza o toyota etc ..... urmeaza opel astra si la start era opel tigra \" da in fine noroc ca a vut cine sa salveze spectacolul :wink: si aicea stiti cu toti care ati fost acolo la cine ma refer :arrow:
|
Hai mah ce tot nu va convine ... a fost super mijto ...
dupa ce o sa facetzi si voi asa ceva dupaia sa venitzi sa ii criticatzi pe altzii .... :evil: |
Din punct de vedere al organizarii americanii au stat slab de tot...un show care se anuntza ca va incepe la 1o si va dura pan la 12...s-a terminat...intr-o ceata totala...chiar daca a plouat....
Si daca nu era un om cu inima mare sa dea apa la o parte dupa vreo 5-6 liniutze....nu se simtea nimeni... :lol: Si mai este inca o problema....partea a2a de la liniutze...unde a fost? :twisted: Un pretz prea mare pentru un show....care nu a atras decat o mana de oameni....sper ca asta sa fie un semnal pentru ceilalti care vor organiza alt show de genul acesta...ca sa atraga mai multe masini din cluburile din romania...care merita vazute....si poate si peste hotare (in afara de cei din Moldova....care au fost de nota 1o+ 8)) |
Clar... baietii din Moldova au fost belea rau de tot, sa nu mai vb de o toyota celica alba(tot de moldova) care a rupt tot ce a prins...
|
Si subarelu ala GTI argintiu........ :wink:
|
Intr-adevar baietii din moldova au fost tarii nu am ce zice.... da si aia care au venit cu tecuci pe lunete erau mistok... adika se vedea frumos.... orikum dintre toata show-urile pe care le-am vazut asta a ramas cel mai taree !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning