![]() |
Re: Falsificatorii de Ferrari
Eu nu inteleg un lucru. Ce scria pe talon cand vroiau sa le vanda? Sunt multe kit-uri, exista kit de testarosa pentru MR2 si e 100% legal.
|
Era si aici in oras un Dodge Stealth cu jante Ferrari, apoi volan, apoi prize, steme, stopuri :lol: ...pana cand am vazut masina in parcul de masini sechestrate :lol:, apoi in ziar :D, ce sa le faci, doar sunt italieni :lol:
|
dar din ferrari se poate face dacie?? =))=))=))
|
A mai fost un caz in care baietii au facut o replica de F1 Ferrari. S-au bucurat de ea pana au aflat cei de la Ferrari si i-au lasat fara munca de cativa ani...In cazu asta trebuie sa recunosti ca erai talentati :D
|
am crezut k numai noi romanii facem kesti d'astea:D...ia dus mintea,da degeaba daca au infundat pushcaria si o fi nimerit in celula cu vreunu d 100kg pe nume gogu:D...ma intreb cum s-o zice la italieni gogu:D...
|
Frate foarte tari oamenii :))))
Oricum cred ca au gasit clienti cativa asa zisi milionari , care probabil nici nu-si ar fi dat seama ca nu este un ferrari ...:oops: |
prea tare.....NO COMMENT!
|
Si totusi daca au fost deconspitrati le vand la pret mai mic? Unele chiar sant destul de bine copiate!
|
bey in principiu ideea era buna..sunt o gramada de firma care fac replici ....pacat k ei au vrut si mai mult...asta e..aqm la "racoare" se gandesc cum sa faca replica dupa veyron:-P
|
ba daca le merge bafta lor :))
|
:bat::bat::bat:....bine ca i-a prins politia desi nu atara urat rau rau...dar totusi...daca iti iei un ferrari il iei de la o reprezentanta nu....:-P
|
mult respect pentru baieti ca din poze se vede ca se pricepeau. dar nesimtire curata ca le-au vandut drept ferrari autentice.merita o pauza de vreo 5 ani.
|
Dar din preacunoscutul Trabant pot sa faca un Veyron , daca da , il cumpar io :D
|
Quote:
stai linistit, k ti l vindea la pret de veyron sh original ;));) |
au vrut si oamenii sa creeze ferrari-uri proprii:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning