![]() |
Re: R.I.P., Boyd Coddington (1945-2008)
R.I.P==>>mare pacat
|
R.I.P :((( Inca un Inger al masinilor ne-a parasit din lumea noastra:((
|
Deci prima mea reactie a fost :shock:, am primit vestea ca o lovitura dupa cap nu imi vine sa cred ca a murit asa de repede, un adevarat designer auto si unul din cei mai buni customizeri care a existat.Datorita lui au existat oameni ca Chip Foose, si desi cei doi nu se prea intelegeau impreuna au reusit sa fak niste masini splendide.:no: Ink odata mare pacat, mare pierdere in lumea HotRod. RIP.
|
R.I.P. sad, sad, sad,:sad:
|
sai fie tarana usoara. foarte tare a fost omul asta, dar nah moartea nu intreaba. sa-l odihneasca Dumnezeu
|
R.i.p.......
|
Chiar astazi am revazut episodul cu ultima creatie la care a lucrat ROY si a fost dedicata in onoarea lui.Acum sunt impreuna sus .FLY WITH ANGELS.REST IN PEACE.
|
De ce numai oameni cinstiti si care fac ceva bun mor???
De ce tocmai in lumea noastra...a masinilor,tuningului, Hot Rod se intampla asta??? R.I.P. Boyd Coddington ...:tears::tears::tears::tears::tears: |
DUMNEZEU sa il odihneasca,a fost un mare om RIP
|
pacat , mare pacat. nu cred k va mai exista cineva care macar sa faca pe jumatate cat a facut el pentru lumea automobilistica. dumnezeu sa-l aibe in paza. nu am cuvinte!!!
|
Rest In Peace... and may The Lord have mercy on his soul...
|
Re: RIP Boyd Coddington...
OMG! Chiar nu-mi vine sa cred... asta e... primul om mare mort in 2008. RIP!
|
Quote:
|
Rest In Peace !
|
incredibil... ieri doar ce am vazut un episod la tv in care au construit o masina pe care au dedicat o lui roy care tot asa murise .... RIP mare pierdere..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning