Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   O zi din viata unui emo kid (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/69167-zi-viata-emo-kid.html)

DoDo NSL 06-03-08 12:11

Re: O zi din viata unui emo kid

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1402607)
am eu o pereche la sala .. un el si o ea .. si astazi ea ii dadea lui lectii cum sa dea la sac .. si culmea ea dada mai bine ca el ... m-a bufnit rasu si am plecat ... dupa aceea tipa i-a aratat ca facuse rani de la sac ..si ca sa nu se lase si el mai prejos dupa ce am terminat eu a dat si el la sac .. si s-a dus apoi mandru la ea sa ii arate ca are si el rani .. ala a fost momentu cand nu m-am mai putut abtine am ras si am iesit din sala ca nu mai aveam aer

mmmooorrrrr :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

juana_man 07-03-08 11:03

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1402607)
am eu o pereche la sala .. un el si o ea .. si astazi ea ii dadea lui lectii cum sa dea la sac .. si culmea ea dada mai bine ca el ... m-a bufnit rasu si am plecat ... dupa aceea tipa i-a aratat ca facuse rani de la sac ..si ca sa nu se lase si el mai prejos dupa ce am terminat eu a dat si el la sac .. si s-a dus apoi mandru la ea sa ii arate ca are si el rani .. ala a fost momentu cand nu m-am mai putut abtine am ras si am iesit din sala ca nu mai aveam aer

daca suna colegii dupa salvare si ma baga in casa de nebuni, numai u esti de vina,stau si rad ca un ...si incerc sami curat monitoru de la micul dejun scuipat pe el inca de ieri cu linkurile de la JOY ...si acuma... iarasi....carpa...clean...da-i la frecat

quick_silver 07-03-08 14:35

Tru !!!!!!! =)))))) pff..nu mai pot de ras:))

quick_silver 07-03-08 14:35

:lol::lol::lol:

DaViD TL 07-03-08 20:44

prea 'tru' :)))) ,sparge normele psycho asta !

Spark 17-03-08 16:50

deci de capu` meu ...
am inceput sa cites. am lasat calcu` in pace si m-am pus in pat ca nu mai puteam de ras ... radeam cu lacrimi de ma durea burta. revenit .. citit iarasi si tot asa :lol:

si faza aia cu sala e prea tare :lol:

era sa uit sa zic TRU :lol:

PointMaster 19-03-08 19:41

"Upi! Ma place! Stau si plang de bucurie" ahahahahahah :lol: ....."tru...tru"

2fast4u_DK 25-03-08 18:21

1 Attachment(s)
Asta o stiti?:D:lol:

N3n3a 25-03-08 22:18

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 1445718)
Asta o stiti?:D:lol:

hahaha... nu il stiam ... tru tru.. :lol:

florynak3 28-03-08 11:31

criminal oraru.:)))...da sincer nu prea credeam ca suntchiar asa pana cand am dat de unii dastia in masina(ratb) si i`am vazut cum vb si comportament.Cel putin la aia nu era cu tru la ei era ce trist.:))) si cred ca sunt obsedati de pokemoni,asa aveau o iubire pt pokemoni..nici copii aia mici care se uita la desene nu cred ca sunt ca astia..in fine...

P.S:"e trist"...ce tru:lol::lol::lol:

BigDaddy_1112 28-03-08 19:04

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI SA BATEM NISTE EMO!!! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!!! Ce tare e......FOARTE ADEVARAT!!! Se umple Romania de gay din-astia! E plina scoala de ei! Emo is aia...emotional kids...fete facute cu creion negru la ochi, fata de moarta si de mops trist, unghii negre, haine negre combinate uneori cu roz, freze freaky, gabe rau...umbla cocosate, au ghiozdane pe umar pline de insigne, deseneaza pentagrame, au tendinte sinucigase, se imbata ca sa uite de ,,durere" si apoi se taie pe vene(in opinia lor e COOL sa faci asta).....Baiatu Emo.....FREZA DE POPONAR, HAINE POPONAR, ADIDASI DE POPONARI, PIERCING IN LIMBA DE POPONAR etc.
am un vecin emo....azi mergem sa-i aruncam pungi cu ra...t pe geam! Il rapim, il legam de scaun, ii punem muzica rap si hip-hop, rock normal(nu tokyo hotel din-acela pt. poponari) si ii dam sa se uite pe Playboy(ei se uita pe Mens Health). Asa speram sa-l exorcizam si sa-l readucem inapoi cu picioarele pe pamant...:lol::lol::lol::lol::lol:

2fast4u_DK 28-03-08 19:09

Quote:

Originally Posted by BigDaddy_1112 (Post 1452909)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI SA BATEM NISTE EMO!!! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!!! Ce tare e......FOARTE ADEVARAT!!! Se umple Romania de gay din-astia! E plina scoala de ei! Emo is aia...emotional kids...fete facute cu creion negru la ochi, fata de moarta si de mops trist, unghii negre, haine negre combinate uneori cu roz, freze freaky, gabe rau...umbla cocosate, au ghiozdane pe umar pline de insigne, deseneaza pentagrame, au tendinte sinucigase, se imbata ca sa uite de ,,durere" si apoi se taie pe vene(in opinia lor e COOL sa faci asta).....Baiatu Emo.....FREZA DE POPONAR, HAINE POPONAR, ADIDASI DE POPONARI, PIERCING IN LIMBA DE POPONAR etc.
am un vecin emo....azi mergem sa-i aruncam pungi cu ra...t pe geam! Il rapim, il legam de scaun, ii punem muzica rap si hip-hop, rock normal(nu tokyo hotel din-acela pt. poponari) si ii dam sa se uite pe Playboy(ei se uita pe Mens Health). Asa speram sa-l exorcizam si sa-l readucem inapoi cu picioarele pe pamant...:lol::lol::lol::lol::lol:

=))) ca bine zici :lol:tru,tru:lol:

26WRC 28-03-08 20:49

eu n'am nimic cu ei, decat manelarari mai bine emo!!

Spark 28-03-08 23:23

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1453138)
eu n'am nimic cu ei, decat manelarari mai bine emo!!

corect :)

cata_tm 28-03-08 23:41

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1453453)
corect :)

si totusi...tru =))

All times are GMT +2. The time now is 18:26.

- Copyright 2026 4Tuning