![]() |
Re: Masini Tunate Din IASI
calibra lui TEO va aparea din nou pe strazile iasului in cel mai scurt timp. va merge la vopsit si apoi va suferi niste modificari la Master Tuner.
|
bogdane, da te-am vazut la volanul unei vectra opc acum ceva timp, ce faci, vrei sa schimbi masina....?
|
test drive :))
|
4 Attachment(s)
cateva poze si de la mine
|
Modestule :-P Imi plac stopurile, dar si sigla spate. E vopsita in negru nu?
|
da,e vopsita toata masina din nou.i-am schimbat nuanta de negru,acum e un negru perlat de la porsche
|
Ma refeream la sigla...daca sigla e neagra. Vazusem ca masina e neagra. A vazut cineva Porsche-ul ala Cayenne modificat de Gemballa? Cel putin asa scria pe el. L-am vazut in fata la Hotel Europa ieri, dar eram in autobuz:x
|
ala negru IS XX AAA?
|
Mai este un "cai si ene" de la Porsche alb..cu nr de Bucuresti ... nou noutz!
|
sunt vreo doua, unul turbo e la mine in cartier... are si asta 1 luna si ceva abia l`a inmatriculat .. IS xx SPY
|
Scuze ca nu am specificat:oops: Asta era negru si avea numere straine. Nu am vazut exact, dar presupun ca erau numere de Germania. Aveti idee care e povestea CRX-ului abandonat in Statia Padurii? Sta in pozitia aia de peste o luna cred. Pacat de ea:sad:
|
mi-am scos calibru la o plimbare acu juma de ora si m-am intalnit cu un kadett(ghici :) )..is asa de bou, ca mergeam in spatele lui si aveam un ranjet ca si acu, de parca ar fi fost al meu...nu am patit asa nici cand am vaz ferrari,galardo sau maserati..
|
Fratilor stiti ceva de mazda 3 aia NEGRU MAT? e super tare vopseaua ... si m`ar interesa cum s`a ajuns la ea
|
Quote:
|
O vazusem acuma vreo saptamana park in fata casei la mine pe albinetz dak o mai vad pe aici am sa o pozez;)si am sa ii zik de forum in caz ca nu stie:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning