![]() |
Re: Metamorfoza Mustang Corvette
daca era vorba sa faca proprietarul o gluma nu i-a iesit vreau sa spun ca arata groaznic:evil::evil::evil::evil:
|
da mah avetzi dreptate ...e Mustangul de prin '95 asa.....oricum , disproportionata ,urat!
|
mie unu mi se pare o porkrie...pacat de mustang....
acum fiecare cu gusturile lui..... :-s |
Doamne cum sa strici o masina in halul asta ?????? :x:x:x
Uni au prea multi bani ... si distrug frumuseti de masini , cum ar fi Mustangul asta .... |
P R O S T I E
|
e realizata bine "operatia" da' te-nfioara gandul la un mustang corcit cu un corvete
|
nu-mi place deloc:cry:...sincer imi placea mustangu` din 2005 original fara sa il modifice,oricum e urat rau de tot:evil::yikes:
P.S. - E ca si cum as merge cu Ferrari`ul prin oras si as asculta manele la maXXim :rolleyes2...sa fim seriosi BLEAH! |
Ai voie sa inmatriculezi o masina dupa ce ai facut asa ceva la ea?
|
Cred ca da .. se poate omologa .. da oricum e nasoala rau de tot :)) cum poti face asa ceva din astfel de masini?:))
|
Este hidoasa masina, pacat ca spatele original e mult mai frumos si cu aspect mai agresiv se potriveste mult mai bine pe masina
|
Nu cred ca a fost prost ala care a spus ca America e tara tuturor posibilitatilor:P
Sincer, e urata cu spume masina asta.Poate proprietarul se considera cool:are 2 masini:lol: |
Se vede ca bara fata e fortata ... deci nu a iesit bine => Kitsch.
|
Quote:
|
Quote:
|
beeeauuuutifulll......fuck this bitch.....super duper ugly....hai pirand-o in corvemustangu` lu bastanu` de je
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning