![]() |
Re: b-18-efs
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
trebuie sa te programezi la ei si te`or chema peste cateva saptamani. trebuie sa faci testul de gaze, sa platesti taxa de schimbare a motorului si alte drumuri la politie cu certificatul de inmatriculare daca ai alt motor de alta putere. sau mai simplu iei legatura cu un om din rar cum am luat si eu, dai ceva $ ;) te programeaza rapid, te rezolva si cu gazele motorului care la dacie sigur nu iti ies bine, eu cu esapamentul nou si etansat in service nu l`am luat, el doar mi`a dat o foaie cu gazele de la o masina mai noua sa fie totul in regula si iti pansoneaza rapid o serie pe noul motor. ii dai CIV sa iti treaca noua serie de motor, platesti taxa de 100 RON si gata treaba. ma rog de moment ce am apelat la omul respectiv cu o mica donatie din partea casei :lol: nimeni nu stie nimic, nu e motor 1.4, e doar un motor tot de dacie 1.3 ca cel vechi cu o alta serie 8) si asa m`a scutit si de drumurile in plus. bafta |
9 Attachment(s)
gata...i-am facut shi tinichigeria la trenu' meu!!:Din sfarsit!sa speram k peste 2 sapt o si vopsesc...depinde d vreme k n-am garaj:sad:
|
asa da. mai ales Rapidu ala se aripa spate:lol:
|
Quote:
|
un inceput promitator , tine o tot asa
t pup |
7 Attachment(s)
:Dalte poze cu zambilica:D:D
|
Quote:
|
ar fi o idee...da nuj,s o termin p'aia si s vad c iese.apoi m apuc d asta.ms pt aprecieri:D
|
io cred ca ai muschi dezvoltati bine la maini cu volanu ala :D ce bine e cand faci parcari. ok is masinile bafta la ele
|
Quote:
boteazo si tu altfel:drunk::hahano: |
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
|
Quote:
st obisnuit cu volanul radu:D |
sa nu va luati la bataie....................=))))))))))))))))))))))) ))))))))))))
mi se pare cea mai mare tampenie sa-ti botezi masina.ce dreaq fratilor masina nu e caine,pisica ,papagal sau cine stie ce animal sau om sa-l botezi!!!!!!!!!!!!!!! |
All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2025 4Tuning