![]() |
Re: Machete in lucru-TaZZ
ai dat o mana de alb ?
|
11 Attachment(s)
da.. acum nu imi mai place cum arata..:x
|
sunt frumoase jentile !
|
Quote:
|
ehh ... mai ai un pic de retusat pe aici pe colo :))
|
scapa de negru ala :) si o sa fie bine , da un strat de grund inainte sa dai vopseaua, scoate in evidenta toate imperfectiunile de pe caroserie si in plus tine si vopseaua bine pe caroserie :)
|
Quote:
|
ce ai stricato...macar de o lasai ca in prima poza...alb cu capota neagra..ai facuto urat rau..jantele nu merg pun pariu ca nu se invart..sunt doar de aspect..plus ca vopseaua live cred ca e jalnica...pacat de ea...
|
Quote:
Greselile astea nu sunt ireparabile:-P Le rezolva el ca e baiat mare:lol: Parerea mea este sa iti gasesti o zi si sa o dedici numai ei ,ca altfel (in graba) nu iese conform asteptarilor |
Fao alba inapoi..alti fac bandourile culoarea masini tu le ai facut negre...fao alba simpla o sa fie frumoasa..chiar daca se vede urat cu aripile umflate...
|
mai baieti.. v'am zis ca nici mie nu imi place.. ce s'a vrut de la macheta asta se poate observa aici...dar sa speram ca odata cu venirea vacantei ma voi reapuca de aceasta macheta pentru ca recunosc m'am cam grabit.. iar daca ma poate ajuta cineva cu niste jante pentru bburago ori ceva sa fie usor de adaptat, as fi recunoscator.. va multumesc anticipat
|
6 Attachment(s)
da.. am pus si eu mana in sfarsit pe o camera digitala.. pun acum poze mai clare .. si sper sa nu imi mai iau atetea "suturi" :-):D ca doar de .. e pastele si oamenii trebuie sa fie mai intelegatori.
si din ciclul ce am mai facut, ce am mai dres mai pun niste poze.. cu ce am mai lucrat :-P |
frumos mercedesul.cat despre bmw : negrul ala strica tot , in rest e foarte frumos:)
|
pacat de pisicutza se putea si mai bine poate data viitoare o sa arata mult mai bine;)spor la treaba!
|
7 Attachment(s)
si de subaru nimic nimic .. :p .. ? nu e un proiect amplu.. dar.. ma rog.. "lunarul" face toti banii si nu e scump .. 3 RON :lol:
si putin worck la Scania.. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:36. |
- Copyright 2026 4Tuning