![]() |
Re: VW Passat Tunat de ABT
Quote:
|
meseriasa masina si stock geamurile alea mici exterior interior tot tot!!!!
da tunata de abt jos palaria!!! eram curios sa vad spatele |
buna,
eu am un lupo 1,4 16V tunat de abt Voiam sa cer o parere despre filtrele de awer sport. Merita sau nu? si acum intrebare : sunt nou pe acest forum . Cum fac sa citesc daca imi raspounde cineva???:) mai vreau sa intreb daca stiec cineva de un club :lupo" sau ceva de genul acesta. Ma intriga faptul ca acest model vw nu e mentionat aproape deloc! |
eu mi-am luat kit-ul pt passat e frumos ff rezistent da si foarte scump ;)))
|
sall..mai masina asta e tunata adica..are alte jentzi si probabil alt spoiler(bara) fata asta inseamna tunat ?:shock: corectati-ma va rog daca imi scapa ceva...a da pe grila radiatorului scrie ABT:rolleyes2 cred ca la masina asta ii lipseste ceva intre rotzi..ceva praguri...nu? are un design asa mai bland nu este agresiv :-) in rest va las pe voi ;)
|
o intrebare..ar merge combinate pe passat spoileru fata ABT cu spoileru spate Caractere ??
|
Sal,
In primul rand as vrea sa stiu de ca Nemtii astia de la ABT sunt asa de japcari ? Eu am intrebat prin cineva din Germania si pentru prelungirea aia de spoiler fatza trebuie luat spoilerul cu totul . De ce oare nu pot sa inteleg ca sa ia niste bani in plus ? Sau ce ? Ce pe spoilerul original al masinii nu se potriveste ca ei au spus prietenului meu din Germania ca este identic cu cel de fabrica . Iar de pretz nu mai Vb. ca e destul de scump si nu merita sa stai sa schimbi un spoiler intreg doar pt. o simpla prelungire ? Apropo "TIR" tu cat ai dat pe tot kitul ? |
frumos passatu!modificarile sunt simple dar de efect...noul passat mi se pare o masina f buna si stock...am condus un passat 2.0 tdi varianta high line!isi merita toti banii
|
frumoasa masina , cred k 99% din oameni si-ar dori sa aiba asa ceva
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...75#post1000575 uitati aici cum arata live... facut de ABT :)
RUDY20140TDI vbmenu_register("postmenu_904188", true); sa stii ca prelungirea a fost luata separat nu are treaba cu bara... a costat 1700RON. |
tuning pe gustul fiecaruia.. prea tare ...
|
nu inteleg c vi se pare asa tare ... dar in fine ...
|
frumos tare desi este si stock
|
da e super ,dar nu are mari modificari fata de cel stoc parerea mea;))
|
Sal,
As fi interesat daca stiti de cat sunt oare distantierele de la roti ca sta misto asa cu rotile scoase mai inafara ? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning