![]() |
Re: BMW din '75 tunat si...inarmat
frumoasa din fata din spate e urata rau :( si pistolul pentru ce e ?? sa se apere de cine ?? poate il are sa se apere de aia care raman masca atunci cand aud cat cere pe ea
|
a costat ceva dolari s-o faca...pacat ca spatele arata de zici ca-i taiat cu firezul.
de pret nu stiu ce sa zic...cred ca merita. |
e prea urata masina,e BMW,oameni suntem,cand a facut Bmw o masina misto...never !
|
Bai fratilor masina asta in primul rand e de colectie ,e din 70 si nu prea mai sunt multe exemplare.Asta mai mult si-a batut joc de ea sincer mai ales spatele ala arata jalnic....ganditi-va ca ieri am cautat eu in Romania asa ceva si am gasit una in toata Romania :)) si la un pret....cu cat se vinde un seria 3 din 2002 :)),ce-i drept masina arata impecabil reconditionata .Deci in consecinta pacat de masina ca putea sa o restaureze frumos si niste jante sa zicem si cred ca a 2-a zi o vindea dar in starea asta...... bafta la toti
|
Si a batut joc de omasina clasica foarte apreciata :(
Motorul dupa cum scrie in titlu , nu este din anul 2002 :))))))))) ci acesta este tipul motorului |
Da e motorul lui, modelul masinii e "2002"!
Ia sa vad dk am inteles, asta a facut interiorul maisinii ca sa se uite la DVD, sa mai asculte o muzica si cnd il enerveaza cineva in trafic, scoate pistolul din compartimentul secret(ca un James Bond c s crede) si trage in oameni! C iti e si cu violenta asta la americani! |
old school tata
|
este urata in spate in schimb totul este super...botul,scaunele etc.
|
e tare;) un bmw dasta vechi arata mult mai bene decat un reno clio 2007 -2008 .....mai ales 316i`ul
|
Dragutza... da spatele zici cai de dacie
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning