![]() |
mai se aude bine numai ca eu consider ca am facut o mare gresala cu tubul! de fapt si s-a stricat! imi bazaie daca i-l dau mai tare! si statia se incinge in mod nejustificat! cred ca le voi da!
|
dar ce cabluri folosesti ... de ce grosime??
eu am legat tubul la un Blaupunkt gta 250 1x160 W... 2x100 W parca... si era legat pe o iesire ... si nu avea nimik. poate e din cauza la cabluri... schimba cablurile cu ceva gros... 8 mm pentru alimentare la amplif. si cablu RCA sa fie ecranat. cumpara un kit de cabluri ... si incearca dupaceea... scuze din nou de Offtopic |
asta si am! nu cred ca este din cauza la cabluri!
|
sper sa nu imi faca si mie la fel :(.
oricum ... bafta cu Dacia... iti dau un sfat... vindeo si ia-ti altceva. |
1 Attachment(s)
da da da! sigur!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Asculta si tu sfaturile altora:scoate scociul ala albastru de pe ea daca vrei sa o vinzi in Bucuresti.No ofense, dar e cam de tara.Plus ca ala care vrea sa o ia va stii ca e alergata daca ai chestiile alea albastre oe ea.
|
1 Attachment(s)
uite ultimile poze cu masinutza!
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
io zica ca potzi sa iei niste bani pe ea! dar nu sume exagerate. mashina e alba sau albastra?
|
sincer motorul merge super bine are o viata in el de zici ca nu-i adevarat si nu are f multi km crezi ca sunt multi 73de mii? din anul 98???
a daca tu mergi cu masina prin curte sau prin garaj inainte inapoi cred si eu ca este mult rau! in final vreau sa-ti spun ca daca vreai vino sa vezi masina pe la victoriei ca eu mai mult acolo stau seara cu baietii si sa-mi mai spui tu mie odata pretul asta ca cu o mie de euro nu iti cumperi nici macar un olcit! |
Re:
Quote:
chiar nu se vede sau vrei sa faci posturi aiurea??? |
Re:
Quote:
|
ce draq mah,sunteti toti obsedati de albastrul ala??????
omu v-a intrebat cam cat ar lua pe nu daca sa mai tina sau sa scoata dungile.in fond ala care o cumpara poate sa le scoata MARE FILOZOFIE no offence |
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning