![]() |
Re: AR55HAM -u !
si dak renuntam la yala cum deschideam portbagaju?:)ca din interior nu are bumb.
apropo ceva sugestii pentru interior? |
se putea renunta usor la yala.ii puneai motoras de inchidere centralizata care sa impinga acea sarma actionata de yala.e foarte simplu.multi au asa ceva legat chiar in paralel cu yala.
|
zuper tare masina, culoarea, body kit-ul cam ca al lu GGD, jentile meseriashe, speram sa o modifici la interior tot asa frumos. o singura intrebare am : grila fata o lasi asa????
|
pt interior o sugestie : ceasuri indicatoare pe stalp cred ca ar da zupeer.......
te deranjeaza daca folosesti negru? majoritatea moderatorilor folosesc rosu pt a atrage atentia asupra eventualelor mentiuni facute .. ms de intelegere .. By Ja_Rule |
ceva cu tapiteria....piele...sau huse?piele e scump sa bag..un bord plasma? si ceva presuri calumea zic io.schimbator sport am:)
grila de fata nu o las asa.ramane de vazut ce o sa rezolv cu grila fata |
super!!! imi place mult culoarea, jentile, tigrul :-).
abia astept sa te vad in trafic. |
culoare frumoasa, accesorii frumoase, jante mortale...dar fa ceva cu acel body kit ca e urat cu spume, in special spatele care e absolut dezgustator
pacat de vopseaua care ai irosit-o pe spoilere, care presupun ca nu a fost deloc ieftina |
Quote:
|
Frumoasa vopsea , imi place tot mai putin tigrul.
|
Super tare culoare man! O intrebare: unde o sa pui numarul pe spate? Stiu ca trebuie si ala dar strica tot :(
|
La tipul asta de spoiler spate da cel asa cum ziceai sa pui evacuarile pe mijloc, dar sa pui doua ovale borla.
|
super masina!!!mai ales culoarea.im poti zice te rog cat a costat vopseaua?
|
la interior ai putea sa te gandesti la niste ceasuri plasma, o tapitare smerchera, scaune fata schimbate cu altele mai misto,taiat din schimbator ca maciulia aia e cat un brad si lista poate continua mult si bine depinde cat de multe vrei sa faci
|
multumesc pentru sfaturi si aprecieri;)
|
tare rau, pacat ca nu prea ai ce sa ii faci in spate ,poate ii pui triple pe negru ,ca nu stiu exact dar strica ceva acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning