Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Dodge Viper pentru baietii mari: 1546 CP! (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/68696-dodge-viper-baietii-mari-1546-cp.html)

_anaconda_ 26-02-08 11:03

Re: Dodge Viper pentru baietii mari: 1546 CP!

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 1383994)
Mai baiete tu am impresia ca nu stii sa faci comparatie intre doua masini?
Acest viper din ce vad nu este facut pentru starada ci pentru (drag-racing)!
Iar Veyron-ul este o masina de strada?
As vrea sa-mi explici si mie cum ai facut tu comparatia intre aceste 2 masini Viper si Veyron ca eu nu inteleg?

off topic:daca asta e quote la THX-1 el a fost sarcastic,fiindca pe fiecare thread cu o masina de 1000+cp apar aberantii cu comparatii vs veyron,dar el a fost ironic(desi majoritatea nu s-au prins)!dupa cum vezi deja au aparut cateva posturi dupa cel al lui THX cu comparatii idiotice...

Quote:

Originally Posted by jacksoon (Post 1382895)
ce mai frate...se pipi pe toate masonile...veyro...si toate cele..le face de duzina

alt castigator

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1382967)
Cred ca Bugatti e mic copil pe langa asta.....

Quote:

Originally Posted by solo24 (Post 1382994)
oameni buni
veyron are deja din start cv sub capota destul de mare,nu mai poti sa ii mai faci nimica
nu poti sa compari nici asta,nici un sky de peste 1500cp 4x4 cu veyron

una dintre cele mai mari aberatii citite pe forumul asta

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 1383725)
De cati litri e motorul la viper ?

8.4 L V10 510 CP stock cred

on topic:da,suna interesant dar sunt destule dragstere de calibrul asteia...

crazyfornova 26-02-08 11:32

am comandat si io un motor de 2.000 cp pt nova gti ai avea tupeu sa ne dam ?? :twisted::twisted::twisted::twisted::D:D:D:lol::lo l::lol::!::!::!:;););)

DaLaS 26-02-08 12:49

dragster 'imblinzit' pt strada. Nu poti sa compari veyron cu asa ceva, sunt 2 supermasini de conceptii diferite.

andreiu21ct 26-02-08 14:42

ar putea sa-l fac dreq din fabrica ceva de genul..nu de 1500 de cai... dar la 8.3 L puteai scoate m mult de 500 cp...

Marius_mym89 26-02-08 15:01

Quote:

Originally Posted by andreiu21ct (Post 1384429)
ar putea sa-l fac dreq din fabrica ceva de genul..nu de 1500 de cai... dar la 8.3 L puteai scoate m mult de 500 cp...

hmm...doar sti ca e o masina americana si la americani asa e....capaciate cilindrica mare si cai mai putini....(pune BMW sau Mercedes sa faca un motor de 8.3L sa vezi cati cai or sa scoata....:-P)...

nsl_iuli 26-02-08 15:01

veyronu' e deja biturbo, nu prea vad ce sa-i mai faca

mareo 26-02-08 15:40

si cand ma gandesc ca matizu meu are 57 :( park vorbim de masini diferite ca secol...:D in fineee suuupercarr;)

Evil Yuri 26-02-08 15:49

Quote:

Originally Posted by nsl_iuli (Post 1384469)
veyronu' e deja biturbo, nu prea vad ce sa-i mai faca

Daca ti-as spune ca e quad-turbo, ai zice ca te injur. Cred ca sunt mai multe posturi ce sunt legate de veyron decat de acest dodge.

Ontopic: Masina este spectaculoasa pe de o parte, dar pe de alta parte puterea asta nu este asa de spectaculoasa in segmentul din care face parte (cum au mai spus si altii, segmentul dragsterelor), in schimb sistemul quad-turbo este frumos realizat, asa ceva nefiind foarte comun.

boy_wonder 26-02-08 16:57

noul Viper SRT10 are motor de 8.4 litri si produce 600 cai putere.

ady_dl3 26-02-08 17:08

ma esti nebun ce fel face...wwow:D:D

nutzuXXL 26-02-08 19:44

ohhhoooohhooooo . asta da motor

Victor_WRC 26-02-08 20:37

Destul de impresionant motorul dar cum multi au mai spus nu cred ca mai trb sa ma mai repet si eu nu comparati un dragster cu o masina street legal ca va dati cu stangul in dreptul !!!!

morpheusmaster 27-02-08 00:06

Mai...toti vati uitat la filmulet dar unu nu a avut curaj sa intre pe www.undergroundracing.com si sa intre acolo la video sa mai vada alte filmulete cu viperul asta rosu sau alte vipere tunate de ei... ia uitativa voi aici http://www.undergroundracing.com/video/video.htm la VIPER weele sau la recordurile alea doborate la 400m (world wide) si vedeti voi viperu ala rosu cum se ridica pe 2 roti ;) si APOI...celor cu Veyronu...le spun "Gura mica"!!! De cand is mic la o masina visez si aia e Dodge Viper!!! Si dupa el au mai aparut 1000 supercaruri...dar DODGE VIPER nu e veyron, nu e lamborghini...e DODGE VIPER!!! Deci nu mai comparati aiurea ca habar nu aveti...masina aia cu ce cuplu si motor are...face veyronu sa para carucior de adus butelii...uitativa la fimuletele alea ca eu am ramas masca...si totdata indignat de posturile aiurite de mai sus (vb. unuia...is mai multe posturi despre veyron decat despre bestie). Hai noroc

THX-1 27-02-08 01:25

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1385817)
Mai...toti vati uitat la filmulet dar unu nu a avut curaj sa intre pe www.undergroundracing.com si sa intre acolo la video sa mai vada alte filmulete cu viperul asta rosu sau alte vipere tunate de ei... ia uitativa voi aici http://www.undergroundracing.com/video/video.htm la VIPER weele sau la recordurile alea doborate la 400m (world wide) si vedeti voi viperu ala rosu cum se ridica pe 2 roti ;) si APOI...celor cu Veyronu...le spun "Gura mica"!!! De cand is mic la o masina visez si aia e Dodge Viper!!! Si dupa el au mai aparut 1000 supercaruri...dar DODGE VIPER nu e veyron, nu e lamborghini...e DODGE VIPER!!! Deci nu mai comparati aiurea ca habar nu aveti...masina aia cu ce cuplu si motor are...face veyronu sa para carucior de adus butelii...uitativa la fimuletele alea ca eu am ramas masca...si totdata indignat de posturile aiurite de mai sus (vb. unuia...is mai multe posturi despre veyron decat despre bestie). Hai noroc

"De cand is mic la o masina visez si aia e Dodge Viper!!!"........ :???: :-|

morpheusmaster 27-02-08 12:33

Asa...si ce am scris gresit? De cand is mic la o masina visez...sau de cand is mic visez la o masina si aia e Dodge viper...sau...etc..

All times are GMT +2. The time now is 22:03.

- Copyright 2026 4Tuning