Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B-05-npa (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68590-05-npa.html)

Buga 02-04-08 21:57

Re: B-05-npa

Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 1461494)
in realitate arata mai bn decat in poza

parerea mea este ca arata mult mai bine in realitate decat in poze :)

gyde 04-04-08 00:45

da asa e masina arata bine mai trebuie bibilita pe alocuri ar cam trebui sa iti faci si u putin timp liber sa ii mai faci cate ceva si tinete bine ca vin din urma bafta la proiect niste poze cu ce ai mai facut niste sfaturi cu ce ai mai vrea sa ii faci am vrea si noi sa vedem si sa auzim sa auzim de bine bafta in continuare;)

deniel 05-04-08 01:24

NU am timp de nimic sunt plecat de luni seara pana sambata dimineata in moldova fac distributie si cand ajung acasa trebuie sa ma impart intre casa si masina sa le bibilesc pe amandoua da usor usor o sa fie gata si masina macar sa mai mergem si noi pana in 2011.
daca mai auziti de intalniri ale baietilor cu dacii lasati-ne si noua un mesaj ceva .
respect . multumesc

gyde 07-04-08 02:32

7 Attachment(s)
sper ca nu te superi am cateva poze cu masina ta de la intalnirea de sambata:D

deniel 07-04-08 19:59

sambata cand ajung acasa o sa fac ceva la toba aia k nu imi place cum se aude ;de fapt nu se aude de loc si asta nu imi place :D

gyde 08-04-08 00:37

daca tot vrei sa se auda fao macar sa si fuga ca asa sa fie numai zgomot nu prea e frumos ar fii ceva daca ai mai creste in caluti:D macar un carb cu dublu corp:D

deniel 14-04-08 14:23

In cartierul nostru minunat am devenit o comunitate a baietilor cu dacii , unu s-a lasat de fumat sa aibe bani de bagat in masina , altul a vandut fier vechi sa isi faca o dacie frumoasa , unii s-au combinat la o masina fara acte pentru piese de schimb .Pot sa spun k la inceput era un fel de tuning dar cu timpul s-a transformat in pasiune . Nici unul dintre noi nu are o situatie materiala excelenta dar din putinul nostru care il avem tot reusim sa mai schimbam ceva la masina . Respect pentru baietii cu daciile de peste tot

dog99 14-04-08 22:14

;)vorbe grele;)bafta

B 01 W O Y 18-04-08 00:13

hi hi hi .... k bine zici bafta si tine-o tot asa ..

deniel 21-04-08 11:52

1 Attachment(s)
Ieri am reusit sa ii fac o proba pe serpentine dupa ce am lasat masina jos .Se comporta super bine sta foarte bine be curbe , nu ma mai saturam acceleram la vale k un nebun , singurul lucru nasol este lipsa A B S ului sau a une frane mai performante . In rest merge bine masina sunt foarte multumit de ia .( PS ) II astept si pe baietii cu dacii de la mine din catier sa se combine la plimbari pe la munte k nu se compara cu mersul prin bucuresti .

B 01 W O Y 21-04-08 15:06

nu ma mai certa k masina mea .. nu e gata inca .. trebuia sa vi la mine sa te convingi :(((

Sarris 23-04-08 00:07

1 Attachment(s)
Frumoasa culoarea, arata chiar bine simpla si ingrijita
Sper sa reusesc si yo sa o las mai jos nu prea stiu cum da ma descurc yo.
Uite una cam la fel
Multa bafta cu masinutza sa ai grija de ea ;)

deniel 26-04-08 05:06

Ms frumos sarris bafta cu proiectu in continuare ce nu stii intreaba si baietii or sa te ajute

gyde 28-04-08 21:40

vad ca ai ajuns la un stadiu foarte frumos pacat ca nu ai ascultat si u sfaturile baietilor de pe forum cu fusta de pe fata de sub bara sa nu se mai vada asa urat ca nu e scumpa si pe spate sa ii faci ceva la praguri sa pui de fibra si o sa fie criminala am vazut masina cu angel ayes sambata arata bestial dar daca iai face pleoape la faruri sar vede extraordinar parerea mea acum depinde de tine fiecare cu cate o parere nu ar strica 5 pareri la o idee:D bafta cu proiectul si deabia astept 3 mai sa mergem asa zisele 30 dacii la mare oricum presupun ca o sa fim doar vreo 3/4:)) sper sa ne auzim cat de curand

deniel 17-05-08 19:23

Gide poate iei pozele de la dog sa m-i le uploadezi si sapt viitoare o sa ascult sfaturile baietilor si o sa imi iau fusta , imi pun si pragurile si o toba o sa imi cumpar

respect

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning