![]() |
Re: Bara fata Astra G OPC
Quote:
|
da merge pe orice fel de astra g, inclusiv bertone, dc te uitai sunt niste poze la inceputul acestui topic cu 2 bertone argintiu si albastru
|
Quote:
Da, merge pe bertone sigur. Quote:
Nu cred ca vorbea cu tine, ai mai facut treaba asta pana acum, dar merci ca ai raspuns in locul meu. |
nu vrea nimeni bara de opc?
|
tel 0730708179
bara+grile+proiectoare cu angel eyes 2400ron noi toate posibil si factura... eu am adaos 10% mai mult decat omenesc... |
fibra e pentru incepatori si de low budget, crede-ma.
dupa multe experiente avute cu fibra de la producatori de renume (lumma, carzone, etc)prefer plasticul de 1000 ori. avantajele se vad clar in timp (nu crapa, nu lucreaza, se finiseaza corect, etc). |
Se vede cine are experinta in tuning... elspa stie mai bine....
cine vrea sa-si faca din fibra de sticla o face pe raspunderea lui... |
Hai sa dezgrop putin topicul asta
Am doua intrebari: Bara spate de astra G in 3 usi se potriveste si la 5 usi? Unde gasesc si eu bara OPC spate(in cazul in care se potrivesc de la 3 la 5 usi) Mi-am pus bara fata OPC si pe spate am de la Irmscher dar nu-s foarte incantat cum vine..... |
Quote:
|
Ca asta s-a lamurit....de unde se poate lua o bara spate de OPC? :D sau stie cineva codul?
|
pune o poza sa imi fac si eu idee cum arata aceasta bara, ty
|
2 Attachment(s)
Poze:
Bara Astra G OPC Vs. bara Astra G normala |
este bara separata sau adaos? presupun ca se face numai pe original si este scumpa
|
Este bara completa, nu prelungire, nu modificare, originala. Are alta forma fata ce cea normala care se potriveste(normal de altfel) cu bara fata.
Eu am de OPC pe fata si Irmscher pe spate, dar nu ma incanta 100% ...asa ca sunt in cautare de una de OPC si pt spate, dar inca nu am gasit pe cineva care sa aduca...sau macar sa imi zica un cod al ei pe original pt a o cauta eu. Ca si pret se invarte undeva la 2000 ron cred. |
Care doriti bara de fata sau de spate de OPC pot aduce eu la comanda la preturi foarte bune, detalii pe PM
|
All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2025 4Tuning