Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   latit jante! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/68563-latit-jante.html)

claude307 01-07-09 11:53

Re: latit jante!

ca sa nu mai deschid alt topic ca tot de jante e vorba.. :)
imi puteti spune unde se mai sudeaza jante de aluminiu?...in afara de ala din capat pacurari(este o casa cu etaj in constructie..dar e scump)
si daca tot o sudez as vrea sa le echilibrez pe toate.auzeam de un mos tot de prin pacurari care face treaba buna dar nu l'am gasit.

METEORSHOP 01-07-09 18:54

Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 2452877)
ca sa nu mai deschid alt topic ca tot de jante e vorba.. :)
imi puteti spune unde se mai sudeaza jante de aluminiu?...in afara de ala din capat pacurari(este o casa cu etaj in constructie..dar e scump)
si daca tot o sudez as vrea sa le echilibrez pe toate.auzeam de un mos tot de prin pacurari care face treaba buna dar nu l'am gasit.

Mai ai 2 variante:
1."mosul" e cu 15m mai in spate(spre Pacurari)si are o copertina de policarbonat
2.TOROM-la capat Pacurari pe stanga,peste drum de Carpeta...sau Mocheta...sau asa ceva
NULTA BAFTA!!!

CoCaine 06-07-09 16:51

Opelitule dar varianta cealalta nu ai incercat-o? :))))

claude307 06-07-09 17:23

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 2466022)
Opelitule dar varianta cealalta nu ai incercat-o? :))))

ba da tatic..am bagat cum a zis sharifu bmw'urilor si a mers...am 2 zile fara probl...dar tot vreau sa il vad pe mosneag :D

CoCaine 06-07-09 18:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 2466105)
[...]dar tot vreau sa il vad pe mosneag :D

Ia uite-l.Nu tre sa te mai duci:-)

MnezO 10-07-09 10:33

hahahaha ! tare reply costanee

yulika 28-10-09 08:10

vreau si eu 2 jante cum are ZYZ tot pt spate ..sau imi pot face in pacurari . ma duc cu 4 jante si imi face 2 sau ... HELP

road_menace 30-10-09 09:04

1 Attachment(s)
Ca sa imi creasca si mie nr de posturi (;)), asa arata acum jantele care au fost COX.
Pt poze mai detaliate, cautati topicul "un 1300 oarecare" la sectiunea Dacia.

Armandot 30-10-09 10:16

Quote:

Originally Posted by road_menace (Post 2764050)
Ca sa imi creasca si mie nr de posturi (;)), asa arata acum jantele care au fost COX.
Pt poze mai detaliate, cautati topicul "un 1300 oarecare" la sectiunea Dacia.

si ca sa iasa si COX-ul in evidenta :lol:

1300 06-11-09 19:39

Astea-s alea latite cu risc mare de desprindere ?? :D

:hug: Alex

Armandot 06-11-09 22:37

teoretic...practic inca nu am vazut o janta din aia sa se faca din una vreo 2...:rolleyes2

IS97SCL 01-12-09 17:33

am tot urmarit discutia asta... dar m-am cam "pierdut pe drum"...:???: pana la urma, se pot lati jantele?... daca da, unde?

stevee 09-02-11 22:17

1 Attachment(s)
Nu mai raspunde nimeni in topicul asta.Vreau sa latesc si io 4 jante pe 14.Imi puteti spune unde in Iasi?Daca se ocupa cineva de asa ceva?Pun si o poza cam cum as vrea sa iese modelu...

yulika 10-02-11 07:59

nu esti singurul care vrea lucru asta .. si eu vreau sa dublez niste jante .. dar p 15'' .. ma gandesc si eu la un 8,5 - 9,5 (10) j :yes::yes::yes:

motzulachii 19-02-12 15:40

Quote:

Originally Posted by mihay (Post 1389492)
DE LATIT JANTE DE DACIE SE POT LATI IN PACURARI LA UN MAG DE PIESE AUTO NU DAU NUME CA FAC RECLAMA :d IAR LEGAT DE OMULETUL CU NEBUNIILE LUI SA STII CAS FOARTE SIGURE JANTELE SI O SI ZIC DIN EXPERIENTA, A SI LEGAT DE CAT PLUMB PUI MAI DELOC DACA MESERIASUL LE FACE BINE NU PUI DELOC PLUMB. CA SA NU MAI ZIC CA DACA SUDURA SE FACE CU ARC ELECTRIC ADICA TABLA JANTEI LOCUL UNDE SE SUDEAZA EFECTIV NU SE DEPUNE MATERIAL CI SE CONTOPESTE MAETIALUL JANTEI NU PIERZI NICI DIN REZISTENTA SI NICI NU O DEZECHLIBREZI APROPO DE INGINERIE DACA NU STII NU RASPUNDE IN CONSECINTA

DACA VREI SA DUBLEZI JANTE VB PE MESS SAU DAI UN PM SI VEDEM CUM FACEM

IAR DOMUL Puya^WRX SA STII CA JANTELE DUBLATE FACUTE BINE SI ECHILBRATE BINE REZISTA LA VITEZE PANA IN 200KM/H IAR VITEZA ASTA PT DACIE E O VITEZA GREU DE ATINS IAR LA FORTELE DE TORSIUNE SUPUSE DE DACIE E INSESIZABIL AVAND IN VEDERE SI GREUTATEA CU CARE APASA DACIA PE JANTA RESPECTIV PE CAUCIUC :PEACE:

poti sa ma ajuti si pe mine ....sa ajung cu 2 jante la latit?:D te rog...

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning