![]() |
Re: latit jante!
ca sa nu mai deschid alt topic ca tot de jante e vorba.. :)
imi puteti spune unde se mai sudeaza jante de aluminiu?...in afara de ala din capat pacurari(este o casa cu etaj in constructie..dar e scump) si daca tot o sudez as vrea sa le echilibrez pe toate.auzeam de un mos tot de prin pacurari care face treaba buna dar nu l'am gasit. |
Quote:
1."mosul" e cu 15m mai in spate(spre Pacurari)si are o copertina de policarbonat 2.TOROM-la capat Pacurari pe stanga,peste drum de Carpeta...sau Mocheta...sau asa ceva NULTA BAFTA!!! |
Opelitule dar varianta cealalta nu ai incercat-o? :))))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
hahahaha ! tare reply costanee
|
vreau si eu 2 jante cum are ZYZ tot pt spate ..sau imi pot face in pacurari . ma duc cu 4 jante si imi face 2 sau ... HELP
|
1 Attachment(s)
Ca sa imi creasca si mie nr de posturi (;)), asa arata acum jantele care au fost COX.
Pt poze mai detaliate, cautati topicul "un 1300 oarecare" la sectiunea Dacia. |
Quote:
|
Astea-s alea latite cu risc mare de desprindere ?? :D
:hug: Alex |
teoretic...practic inca nu am vazut o janta din aia sa se faca din una vreo 2...:rolleyes2
|
am tot urmarit discutia asta... dar m-am cam "pierdut pe drum"...:???: pana la urma, se pot lati jantele?... daca da, unde?
|
1 Attachment(s)
Nu mai raspunde nimeni in topicul asta.Vreau sa latesc si io 4 jante pe 14.Imi puteti spune unde in Iasi?Daca se ocupa cineva de asa ceva?Pun si o poza cam cum as vrea sa iese modelu...
|
nu esti singurul care vrea lucru asta .. si eu vreau sa dublez niste jante .. dar p 15'' .. ma gandesc si eu la un 8,5 - 9,5 (10) j :yes::yes::yes:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning