Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Trusa machetistului (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/68513-trusa-machetistului.html)

canon 03-08-08 15:25

Re: Trusa Machetistului

ok...va multumesc....

pana acum am folosit un smirghel..cred ca nu era de apa(nu era sub forma de coala a4...

cel de apa mai trebuie inmuiat din cand in cand in apa nu?

dorin_cdg 03-08-08 19:15

pai la suprafete mari se lucreza direct sub apa....dar la chestii marunte este suficient ca el sa fie umezit ;)
Quote:

Originally Posted by canon (Post 1676963)
ok...va multumesc....

pana acum am folosit un smirghel..cred ca nu era de apa(nu era sub forma de coala a4...

cel de apa mai trebuie inmuiat din cand in cand in apa nu?

canon 04-08-08 15:23

am cautat chit auto la: magazine de vopseluri/magazine de piese auto/magazine de faianta.....imi mai ramane sa ma duc in targ..si daca nu gasesc nici acolo ma dau batut

W Y P 04-08-08 16:23

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1678443)
am cautat chit auto la: magazine de vopseluri/magazine de piese auto/magazine de faianta.....imi mai ramane sa ma duc in targ..si daca nu gasesc nici acolo ma dau batut

foloseste poxilina...asta o gasesti 100%;)

canon 05-08-08 18:48

ma gasit si chit..de care sa iau..simplu sau cu fibra?sunt la acelasi pret,,,care e mai usor de finisat..etc..????

W Y P 05-08-08 19:13

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1680708)
ma gasit si chit..de care sa iau..simplu sau cu fibra?sunt la acelasi pret,,,care e mai usor de finisat..etc..????

cred ca e mai bun cel cu fibra...nu stiu de ce sa zic :rolleyes2 :shock: ce pret are ? si ce cantitate ? si pe unde ai gasit ?

canon 05-08-08 21:56

1 Attachment(s)
pana la urma am luat simplu....mi-a dat si un tub separat(cred ca este intaritor)...intaritorul este rosu si este fluid....stiti cumva cat intaritor pun la cata cantitate de chit? multumesc..astept raspun :???:s :D

coman razvan 05-08-08 22:31

Intaritorul este asa: tub intaritor/cutie chit! Te orientezi si tu ce si cum...si daca nu..cantaresti cat chit pui, si direct proportional (la cantitatea intaritorului) intaritorul!

W Y P 07-08-08 08:46

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1681001)
pana la urma am luat simplu....mi-a dat si un tub separat(cred ca este intaritor)...intaritorul este rosu si este fluid....stiti cumva cat intaritor pun la cata cantitate de chit? multumesc..astept raspun :???:s :D

astept si eu inca un raspuns daca esti amabil...:lol:

tzutzu.2009 09-08-08 13:26

Deci, la o lingurita de chit se pune intaritor cat o boaba de mazare!

Logan4ever 27-09-08 09:32

am si eu o intrebare: Vreau sa vopsesc un Ferrari Testarossa [1:18], dar daca nu vreau sa schimb culoarea (tot rosu vreau sa il fac, poate va fi mai inchis), trebuie sa dau jos vopseaua care o are acum, sau doar aplic grundul, vopseaua si lacul?

Adika 19-10-08 20:28

daca vrei sa faci gauri in plastic foloseste pistol de lipit fire

PuFy16 31-10-08 20:59

As avea cateva intrebari:
-nu va suparati dar unde gasesc dremel?Am cautat dar nu prea am gasit!Si aprox cat e?
-Ce vopsea se foloseste la vopsitul masinii?...adica spray sau vospea speciala?

ciuca2 11-11-08 17:02

Salut fratilor.Va spun un trick.Exista un fel de marker cu care poti vopsi,adica dai cu el si urma se intareste si se face exact ca vopseaua.Puteti sa faceti chiar si detaliile de la interior pt ca are doua capete unu gros pt caroserie si unu subtire pt lucruri fine.I zice McKee Paint Pen (MPP).Eu am dat 10 RON.

NSL_ALEX666 29-11-08 19:22

nu am lucrat niciodata cu poxilina!!!decat cu chit auto!!!

All times are GMT +2. The time now is 15:03.

- Copyright 2026 4Tuning