![]() |
Re: B-75-PTK - Daewoo Matiz
3 Attachment(s)
ceva nou :D
|
Folie pe stalpi...frumos! Bravo! Si eu am cumparata si o sa o pun! ;)
|
Arata foarte bine cu stalpii centrali negri!
Dar spune mai multe detalii te rog! (de unde ai luat, ce dimensiune, tu ai taita-o, ce greutati ai intampinat la lipire, etc...) |
Quote:
multumesc Topser ptr sfat :D !! pai ce sa zic am luat-o de la un hypermarket :D dak vrei si tu dute si cere Autocolant Negru Mat si da eu l-am pus-o cu ajutorul unui prieten :D unu tinea altu lipea :P nu a fost nici o dificultate la lipire ;) !! Ce sa zic sunt multumit de ce a iesit Numai bine |
arata bine... e autocolant obisnuit sau pt exterior? ma gandesc ca astea obisnuite nu rezista la umezeala. din ce hypermarket l-ai luat?
|
de asta mi-a fost si mie teama , scria doar autocolant mat erau mai multe culori :) insa dupa cateva reprize de ploaie de 2 zile incoa nu a patit nimic :D deci rezista :lol:
hypermarket Auchan :D |
tare :D ma batea si pe mn gandu sa`mi fac asa :P
|
Bai, nu ii mai complimentati masina astuia ca a initiat topicul cu "Club Matiz" si nici macar nu a venit la prima intalnire Matiz ... neseriosul. :lol:
|
adytza mai ai autocolant? :P k vreau si eu. Nu am gasit nicaieri si e drum lung pana in auchan :P
|
1 Attachment(s)
Hai sa va dau eu un tip... la matiz e un spatiu intre usi... si daca pui autocolant intre usi se vede vopseaua... Asa ca pe stalpul dintre usi, puneti si acolo o dunga de autocolant de vreo 2-3 cm latime. Si eu am matiz si am pus autocolant pe stalpi :)
|
Quote:
|
Costa cam 6 7 ron autocolantu cel putin in craiova cam 60 70 cm ajunge..si k sa pui usor si fara probleme prinde o bucata de autocolant deasupra chederelor sa ai un reper sa stea drept si dupa da chederu deoparte sa poti lipi autucolantu.sper k va ajuta8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning