Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - C R Y `u Revine (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/68461-e39-y-revine.html)

DVDValy 03-03-08 15:58

Re: E39 - C R Y `u Revine

masina este criminala respect pt cry-u ;)

m_power87 04-03-08 00:56

super tare, bafta, sa o stapanesti sanatos

EvLSant0S 04-03-08 11:23

3 Attachment(s)
1.2.3 .......

NSL_KiwY 04-03-08 11:29

Am vazut.o ieri in rahova si e crima masina
No comment

dragos002 04-03-08 12:09

Suspensia e belea tare :X

CuzKo 04-03-08 15:41

cryule.. sa tre sa vb de vopsit...

CRY 04-03-08 20:47

Multumesc tuturor pt comenturi,mersi Santos si Skillz pt poze.

CRY 04-03-08 20:48

Am uitat ....pot sa o las si mai jos....:)))))))))))

negoitacata 04-03-08 20:48

Au ma imbolnavesc de inma cand vad asa masini:X

tea_radu 05-03-08 00:45

Quote:

Originally Posted by CRY (Post 1400121)
Am uitat ....pot sa o las si mai jos....:)))))))))))

haidetzi sa va explic ce e cu masina aceasta...deci CRY-ul are blat cu santos care le are cu photoshopul si ii tot lasa masina jos in poze
defapt CRY-ul participa la Paris DAkar cu aceasta masina asha ca va datzi seama cam cat de inalta e:))))))))))))))))))

EvLSant0S 05-03-08 00:48

batalie intre doi oameni mai acerba si mai nebuna decat intre cry si tea la care o are mai jos n-am mai vazut in viata mea :lol:

tea_radu 05-03-08 01:04

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1400785)
batalie intre doi oameni mai acerba si mai nebuna decat intre cry si tea la care o are mai jos n-am mai vazut in viata mea :lol:

nu e pb santos..pt ca o sa las masina josssss...f jos..si cand o sa treaca CRY-ul pe la mine prin fatza si o sa vada asha frumusetze de masina...o sa se opreasca langa masina..o sa blocheze traficul....si o sa tzipe cat poate el de tare "Doamne, recunosc..masina lui tea e mai frumoasa si ca semn al recunostintzei mele..ii voi da cadou e39le meu!!!!!!!!!"=))))))))))))))))))))))))))))

mamaaaaaaaa....ce mi-a iesit asta!!!!:)))))))))))))))))

EvLSant0S 05-03-08 01:44

5 Attachment(s)
Poveste:
Iesim la poze cu cry`u , noi evlsklz , cry`u lasat.. bine, tea vede pozele, ii plac, si iesim si cu tea la poze .. masina lu tea .. un pic mai inalta decat cry la momentul ala :D , apoi ,facem photoshop cu tea lasat jos, tea .. lasa masina jos pe bune :D si arata super,asta se intampla vineri :D sambata zicem ca iesim la poze.... toti tea cry nfs :D cry`u ... se duce la botez apoi se duce la dgh :)) si lasa masina jos jos jos cum e in poze, eu fiind un turnator imputit fara sa-mi dau seama, entuziasmat fiind de cum arata tea, ii zic la tel lu cry`u , hai iesi la poze ca si-a lasat-o si tea si etc, cry`u cand a auzit , repede s-a dus la dgh si a pus-o pe burta :lol: , si deci am iesit duminica la poze, acum ... TEA .. nu stia ! ca cry`u a lasat-o la pamant, si se astepta ca el sa fie cel mai la pamant cu masina :D eh si noi l-am asteptat cuminti in omv ... :D cu surpriza ..
urmeaza 5 poze in care sa vedeti reactia lui tea cand a vazut cry`u , desi el se astepta sa fie mai jos cu masina decat cry`u :D

bix 05-03-08 02:10

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1400797)
nu e pb santos..pt ca o sa las masina josssss...f jos..si cand o sa treaca CRY-ul pe la mine prin fatza si o sa vada asha frumusetze de masina...o sa se opreasca langa masina..o sa blocheze traficul....si o sa tzipe cat poate el de tare "Doamne, recunosc..masina lui tea e mai frumoasa si ca semn al recunostintzei mele..ii voi da cadou e39le meu!!!!!!!!!"=))))))))))))))))))))))))))))

mamaaaaaaaa....ce mi-a iesit asta!!!!:)))))))))))))))))

mie nu mi place sa ma bag aiurea intr o discutie :d mai ales intre TEA si CRY-u.......amandoi imi sunt prieteni, si, cu toate ca TEA imi este mai apropiat pot sa zic..........
A LU CRY-u ESTE MAI JOASA )) =)))

tea_radu 05-03-08 19:29

sincer..masina lu C R Y ul e mai frumoasa..desi sunt 3 diferentze intre ele si pt multi sunt identice, cei 2cm dif si oglinzile de m fac diferentza

te pupa fratele tau si mai ai 2 luni la dispozitie sa iti iei urs:D

All times are GMT +2. The time now is 08:06.

- Copyright 2026 4Tuning