![]() |
Re: Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan
am atins si eu 200 Km/h intre Avicola si Letcani, intr-o seara. Din cate am vazut si am auzit ar trebui sa se duca undeva la 225 km/h... dar inca nu am incercat:D
|
1 Attachment(s)
bordul imi arata 200+ un pic la o turatie de 4000, dar cauciucurile imi fac un decalaj de viteza de 5 km/h la 60(mie imi indica 55) asta in timp ce m-am luat cu un bmw 320d(150cp) el a luat-o inainte, si eu dupa el....la un moment dat distanta dintre noi era egala, de la 180 incep sa ma apropii de el, si la 200+ l-am lasat in urma grav..... cred ca ori aveam eu o viteza reala de peste 220-230km/h ori el nu i-a dat mai mult, dar tinanad cont ca eu cand incetinit el s-a dus pusca pe langa mine...aveam eu mai mult
...a, era sa uit, eram 4 la mine in masina, iar la el erau 2 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
....eu... |
Eu merg incet...:rolleyes2
|
Quote:
Si uite si o bucatica de dovada, chiar daca n-ar trebui sa-mi bat capul prea tare. https://www.youtube.com/watch?v=VA3lMOulqnM Motorul de R5 nu este inca pe masina, mai trebuie munca si bani. |
Din rasfoirea unui forum am vazut ca ai o frantuzoaica, asa e nu? Ar fi fost interesant sa filmezi si turometrul. Intr-adevar dublu-corpul te ajuta la demaraj...consumul e pe masura. Tocmai pentru a evita neintelegeri de genul asta am propus sa se specifice modificarile pe care le facem motorului, cutiei de viteze etc. Sa ai grija de ea ca merge frumos.
PS: pentru istetul care zicea ca iti tremura acul de la kilometraj...adu-i aminte ca mai trebuie si schimbate vitezele si de asta acul are tendinta sa "tremure". |
Quote:
Iar ca fapt divers, titlul topicului este "Viteza maxima atinsa de voi la volan" nu altfel... Implicit deja precizarea masinii este un detaliu care iar n-are legatura cu titlul topicului...deja sa prezinti cu ce masina ai mers si ce modificari are...mi se pare cam mult. Este zona de prezentare a masinilor...acolo prezinti ce modificari are. |
Crek ma fac de ras eu aicea:)) da asta e makar sunt sincer:D cu VW BORA 90km/h - cand invatzam sa conduc:P adik pe scoala de soferi :))bineinteles ca nu in orash:P iar cu carisma intr`o seara ma duceam sa iau o pizza ca facusem comanda:P la ora 3 pe podu din nicolina 130km/h...stiu ca e slabutz:P da vb aia mai am cateva luni sa`mi scot lamaitza din geam si am si toba care urla si poate auzea vreo patrula ceva;)) si vb aia o fost greu sa`l iau si park nu mash risca sa`l dau asa repede:)
|
145 km\h cu golf 1 1.6 diesel :) 4 persoane in masina !
|
Quote:
|
ai dreptate.....si oricum ulcioru nu merge de multe ori la apa.....a fost asa sa vad cat poate masina aia ca e luata de curand...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning