![]() |
Re: Un Bugatti Veyron de 1.85 milioane $
nici nu cred ca se merita sa dai inca 1 mil. de euro in plus pt aspectul exterior,mi se pare ok si veyronul vechi
|
cam adevarata masina .. poate mergem si noi sa o luam la un test drive:)))))
|
Quote:
si penibil trebuie sa fii si sa dai dublu pe masina pentru o vopsea |
o vopsea care shi arata ca ceapa....parerea mea pur personala este ca daca vopseshti jantele la o mashina sport..jante scumpe...jante beton...daca le vopseshti in negru...adica le ascunzi...le faci sa nu sara in evidentza asha bine....strici toata maioneza...strici echilibrul optic...in fine....bordu ala din tabla de 2....e ca ceapa...scaune negre cusute cu atza roz ? cine-s bah clownii ashtia ? mashina arata ca shi o copie ieftina. tre sa fi batut in cap sa dai banii pe cotetzu ala.
|
ca o sa fac atatia bani nun mio cumpar tunez o dacia 1100 si tot iese mai tare si mai misto ca aia
|
Si care e smecheria ca nu m-am prins? Dupa niste calcule simple, 1.85 de milioane de dolari, e mai ieftin decat 1.6 milioane de Euro cat a platit nenea ala cu bani de la Bacau, taxe incluse pe unul stock. Nu e mare diferenta nici daca ne uitam pe mobile.de si vedem acolo cateva care costa 1.3 milioane de Euro. De la 1.3 E pana la 1.8 $ nu e cale asa de lunga, la sumele pe care le discutam. Dar nici nu ar avea cum sa fie... nu vad modificari decat legate de vopsea.
|
O galagie de bani frate !!! n-asi da atata nici sa imi ia careva gatu!!!
|
ar fi fot mai frumos rosu ...sau galben..
|
Quote:
|
cred ca stii si tu la ce m-am referit
m-am exprimat un pic gresit, mi se pare penibil sa zici: "VW Veyron" dar nu ca jignire ci ca impresie proprie, ma poti ignora scuze |
brusc au mai aparut inca 2 veyron-uri de vanzare pe ebay :lol:
|
Quote:
In 87 a fost cumparata de Artioli..un bogat om de afaceri Italian (pt ca si Bugatti la radacina tot masina Italiana e....prin prisma fondatorului ei Ettore Bugatti) care a reusit in 93 sa relanseze pe piata marca prin modelul EB110 GT.....era privita atunci precum Veyronul este acum......insa din cauza recesiuni economice din 95 un nou model nu a mai fost produs..... Asfel in 98 preluat de VW...... Si asfel a luat nastere veyronul...tu pe ce te bazezi cand zici ca e Bugatti?? Ca este produs in Molsheim ..Alsacia ...Franta ??? Este o fabrica VW cu ...ghici ...ingineri Germani...in plus dezvoltarea si construirea bolidului a fost facta exclusiv in Germania exclusiv cu ingineri VAG...... Deci este un Volkswagen Veyron...nu Bugatti.... |
Bai Fratilor Decat Sa Dau Atatia Bani Pe Masina Asta Mai Bine Imi Fac Un Mare Garaj Si Il Umplu Cu 0 Colectie De Bmw-uri.
|
mai da-o drak de treaba, prea mult frate , deja se sare calu cu pretu asta......:shock:
|
Quote:
in spatele veyron-ului stau baietii cu materie cenusie audi&porsche, baietii care stiu mai multe pot confirma! vw stau in fata la lautari si strga.."se stie.." |
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning