![]() |
Re: E21 - pasiune si reconditionare
3 Attachment(s)
Poze cu rinichii negri...chiar imi place cum ii sta..;):lol:
|
Asa ziceam si eu;)Daca ai timp si chef poti sa dai jos si ramele de la faruri,le matuiesti cu un smirghel fin si le vopsesti si alea.Ca sa arate mai bine iti recomand un spray negru mat.Costa cam 15 ron dar merita.Si mai da o data si pe nas to cu ala.Grilele de plastic le speli in apa cu detergent cu o pensula si le usuci bine dupa care le degresezi cu diluant si le dai si pe alea cu spray-ul.Bafta si spor la :lol:
|
Am sa incerc sa imi fa k timp si pt astea...doar sambata pot mesteri la masina(din pacate)!!si momentan mai am de lucrat la inca o mica pasiune..ca am lasato de izbeliste de ceva timp..motocicleta! Mersi de sfaturi piratule!
|
doar atat ?
|
Frumoasa masina! Ai mai lucrat ceva la ea?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
apreciez mult ce faci din masina asta:D dar te rog nu iti mai bate joc,cu spray pe semnale si alte prostii :)
laso originala:D e pacat d ea :D bafta in continuare am sa urmaresc topicul :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Eu as zice sa faci stopurile cu spray lac rosu.Am vazut cateva sichiar mi-au placut.Cand o sa am timp o sa incerc(noroc ca mai am vreo doua perechi pe care sa fac proba).
|
Quote:
|
ai vandut-o? ai luat-o pe cea gri cu numere de cj?:)
|
Quote:
|
BRAVO MONUUUUU!!! Mult succes cu rechinasu!!! Raman pe aici, chiar vreau sa ii urmaresc evolutia :)
|
ai mai facut ceva la masina? mai sti vreun e21 ok de vanzare?
|
Salut,frumoasa batrana,nu vrei sa inbunatatesti putin masina?
Am de vanzare punte spate cu discuri ,completa,si directia fta toata cu discuri ventilate si etrieri cu 2 pistonase de p un e 21 alpina.Toate la 10 mil. 0761979002 |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning