Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   honda prelude+golf decizie (https://forum.4tuning.ro/85-arad/6786-honda-prelude-golf-decizie.html)

pimp_lex 29-07-05 01:51

Pai iti place Prelude, dar aia care o ai e prea veche si ti-ar place un H22.

Pai simplu: O vinzi pe aia si cumperi un Prelude din 2000-2001 care are deja din fabrica 2.2 Vtec. 200 cp, piese de tuning disponibile din plin, e si mai noua!

Si un Golf 1.8T e o solutie buna dar sunt peste tot, plsu ca n-ai hdnaling asa bun ca la Prelude din 2001. Si cum ele din cate stiu se depreciaza mult in .de, ai putea gasii una ieftina acolo.

Sc0OTeR 29-07-05 02:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"

Pai simplu: O vinzi pe aia si cumperi un Prelude din 2000-2001 care are deja din fabrica 2.2 Vtec. 200 cp, piese de tuning disponibile din plin, e si mai noua!

Si un Golf 1.8T e o solutie buna dar sunt peste tot, plsu ca n-ai hdnaling asa bun ca la Prelude din 2001. Si cum ele din cate stiu se depreciaza mult in .de, ai putea gasii una ieftina acolo.

Dar nu o poate inmatricula :roll:

pimp_lex 29-07-05 06:55

de ce n-ar putea s-o inmatriculeze? Nici una din 2001 nu respecta minimul cerut in Ro? Ar trebui verificata lista aia de la RAR

NEo007RX4 29-07-05 10:50

Pe lista de la RAR nu este trecut Prelude...deci nu cred ca s'ar putea inmatricula... sau ce cod are motorul de pe prelude?

TEKIN 29-07-05 11:02

eu din cate stiu poti sa matriculezi masina pt ca e japoneaza si nu iti cere euro 3 da oricum o sa intreb la un prieten

tristan 29-07-05 13:55

Re:

Quote:

Peste tot zici?...inseamna ca le incurci..uita-te mai bine data viitoare...NU sunt multe GTI :wink:

RCS. 29-07-05 13:57

Eu zic sa-si ia Clio sport..asta da raritate in RO..cateva bucati in toata tara..!!! :lol:

pimp_lex 29-07-05 16:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tristan\"
Quote:

Si un Golf 1.8T e o solutie buna dar sunt peste tot, plus ca n-ai hdnaling asa bun ca la Prelude din 2001. Si cum ele din cate stiu se depreciaza mult in .de, ai putea gasii una ieftina acolo.

Peste tot zici?...inseamna ca le incurci..uita-te mai bine data viitoare...NU sunt multe GTI :wink:

ma refeream la Golfuri, nu la 1.8T GTI in mod special. Din exterior doar sigla in spate si eventual jantele difera. SI chiar daca luam GTI-ul, e mult mai des intalnit decat un Prelude V-tec din 2001.

tristan 30-07-05 08:09

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Si un Golf 1.8T e o solutie buna dar sunt peste tot, plus ca n-ai hdnaling asa bun ca la Prelude din 2001. Si cum ele din cate stiu se depreciaza mult in .de, ai putea gasii una ieftina acolo.

ma refeream la Golfuri, nu la 1.8T GTI in mod special. Din exterior doar sigla in spate si eventual jantele difera. SI chiar daca luam GTI-ul, e mult mai des intalnit decat un Prelude V-tec din 2001.

Hmmmmm dap aici ai dreptate.... o sa zica aia pe strada\"Uite ce valuri face asta cu Dieselu' lui\" :lol: :lol:

Dari 02-08-05 19:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
eu din cate stiu poti sa matriculezi masina pt ca e japoneaza si nu iti cere euro 3 da oricum o sa intreb la un prieten

ce conteaza dak o poti inmatricula sau nu!!!
scuzati k ma bag si eu ca musca, dar ARE YOU OUT OF YOUR F****** MIND???
Cum sa te gandesti sa schimbi asa minunatie de maina? Dar sa te gandesti sa o vinzi!! La anu dau la psiho ,iti ofer consiliere gratuita!!! :D
Hai sa spun si altceva, doar prietenii stiu lucrul acesta!!! :wink:
Stateam la comp, si aud de undeva din departare o toba misto. Stau, si deodata vad cevaq negru care zboara pe langa fereastra mea. Nu numai k nu am vazut k drak era, am mai dat si cu capul de geam!!! Si n uma madresc deloc!!! E chiar penbil!!! Dar pt asa masina!!! :wink:
Hai k sigur v-am facut sa radeti si poate te gandesti de 2x inainde de a o vinde!!!
pa

tristan 02-08-05 19:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Dari\"
Quote:

Cum sa te gandesti sa schimbi asa minunatie de maina? Dar sa te gandesti sa o vinzi!! La anu dau la psiho ,iti ofer consiliere gratuita!!! :D
Stateam la comp, si aud de undeva din departare o toba misto. Stau, si deodata vad cevaq negru care zboara pe langa fereastra mea. Nu numai k nu am vazut k drak era, am mai dat si cu capul de geam!!! Si n uma madresc deloc!!! E chiar penbil!!! Dar pt asa masina!!! :wink:
Hai k sigur v-am facut sa radeti si poate te gandesti de 2x inainde de a o vinde!!!
pa

Eu daca as vinde-o ...as vinde-o intr-o tzra la cel putzin 3000KM distantza :lol: :lol:

Dari 02-08-05 20:06

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Dari\"
Quote:

pa

Eu daca as vinde-o ...as vinde-o intr-o tzra la cel putzin 3000KM distantza :lol: :lol:

de ce? :roll: :oops: :roll: :oops:

tristan 02-08-05 20:32

Ghici... Tu daca ai vedea mashina ta la altu nu tzi-ai da pumni in c***e? mai ales ca e asa de faina.

TEKIN 06-08-05 14:37

DARİ.... de acum ınainte cand trec pe acolo o sa accelerez mai tare casa lovesti capu pe geam mai tare :lol:

ce mai ziceti voi???? mie dor de arad,prıetena,honda,de voi mai stau vreo 18 zile apoi fara sa stiti voi vin acolo sı o sa fac galagie poate o sa va datı seama ca am venit :) va salut din turcia astalavista

Dari 06-08-05 15:34

Re:

Quote:

DARİ.... de acum ınainte cand trec pe acolo o sa accelerez mai tare casa lovesti capu pe geam mai tare :lol:

OKKKKKKKK!!!!Sunt doar ochi si urechi! Uneori doar cap, dar :blahblah: :ihearu:

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning