![]() |
Pai iti place Prelude, dar aia care o ai e prea veche si ti-ar place un H22.
Pai simplu: O vinzi pe aia si cumperi un Prelude din 2000-2001 care are deja din fabrica 2.2 Vtec. 200 cp, piese de tuning disponibile din plin, e si mai noua! Si un Golf 1.8T e o solutie buna dar sunt peste tot, plsu ca n-ai hdnaling asa bun ca la Prelude din 2001. Si cum ele din cate stiu se depreciaza mult in .de, ai putea gasii una ieftina acolo. |
Re:
Quote:
|
de ce n-ar putea s-o inmatriculeze? Nici una din 2001 nu respecta minimul cerut in Ro? Ar trebui verificata lista aia de la RAR
|
Pe lista de la RAR nu este trecut Prelude...deci nu cred ca s'ar putea inmatricula... sau ce cod are motorul de pe prelude?
|
eu din cate stiu poti sa matriculezi masina pt ca e japoneaza si nu iti cere euro 3 da oricum o sa intreb la un prieten
|
Re:
Quote:
Peste tot zici?...inseamna ca le incurci..uita-te mai bine data viitoare...NU sunt multe GTI :wink: |
Eu zic sa-si ia Clio sport..asta da raritate in RO..cateva bucati in toata tara..!!! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Hmmmmm dap aici ai dreptate.... o sa zica aia pe strada\"Uite ce valuri face asta cu Dieselu' lui\" :lol: :lol: |
Re:
Quote:
ce conteaza dak o poti inmatricula sau nu!!! scuzati k ma bag si eu ca musca, dar ARE YOU OUT OF YOUR F****** MIND??? Cum sa te gandesti sa schimbi asa minunatie de maina? Dar sa te gandesti sa o vinzi!! La anu dau la psiho ,iti ofer consiliere gratuita!!! :D Hai sa spun si altceva, doar prietenii stiu lucrul acesta!!! :wink: Stateam la comp, si aud de undeva din departare o toba misto. Stau, si deodata vad cevaq negru care zboara pe langa fereastra mea. Nu numai k nu am vazut k drak era, am mai dat si cu capul de geam!!! Si n uma madresc deloc!!! E chiar penbil!!! Dar pt asa masina!!! :wink: Hai k sigur v-am facut sa radeti si poate te gandesti de 2x inainde de a o vinde!!! pa |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Ghici... Tu daca ai vedea mashina ta la altu nu tzi-ai da pumni in c***e? mai ales ca e asa de faina.
|
DARİ.... de acum ınainte cand trec pe acolo o sa accelerez mai tare casa lovesti capu pe geam mai tare :lol:
ce mai ziceti voi???? mie dor de arad,prıetena,honda,de voi mai stau vreo 18 zile apoi fara sa stiti voi vin acolo sı o sa fac galagie poate o sa va datı seama ca am venit :) va salut din turcia astalavista |
Re:
Quote:
OKKKKKKKK!!!!Sunt doar ochi si urechi! Uneori doar cap, dar :blahblah: :ihearu: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning