![]() |
Re: Un NOU Inceput!!! Golf 4!
GopPo ce ai facut cu permisul?
Sa ma p.s pe ei de gabori, ca mi-au luat permisu aseara degeaba. Cica am intersectat coloana oficiala. 5 norocosi am fost toti am ramas pietoni. |
cum e cu numerele dinstantate ? trebuie sa ai pile sa le poti face ? ma bate si pe mine gandul ? Sau pot sa duk platesc o taxa de nr si mi le fac
|
Quote:
|
Lasa Cristi ca ne facem noi mari si o sa avem si P I L E sa ne luam nr distantate:P.
Masina arata mult mai bine in realitate decat in poze;) si inca ceva va asteapta niste surprize din partea lui Cristi;). |
cristi mai ai putin si ma plimbi cu masina :D
|
Te-a rugat cineva sa pui si u cateva poze cu interioru...si yo sunt curios...
|
Cristi asa mai merge... lasa ca ne vedem intr-o zi si o vad mai bine...:D
Doar de astazi esti iar sofer |
Foarte faina masina!S-o stapanesti sanatos!
Pacat de accident :| A lasat urme. Mi se pare mie sau bara nu mai vine perfect pe masina? In viitorul apropiat, intentionez sa-mi cumpar ceva asemanator :) |
vine bine grila pe masina dar semiluna din capota unde este ? ..... mi-ai facut-o ai sunat tu primul trebuia sa fie grila mea......;)
|
frumoasa masina , i-ar sta bine un bad boy look !
|
Quote:
2.Folie autorizata ce-a mai inchisa 3.Jante ceva cu bordura(BBS:P) 4.Si lasata mai jos(dar la drumurile noastre din pacate nu prea se renteaza:cry:) 5.Eleron finut R32 6.Si daca ar mai fi baniii un chit R32:-P Toata smecheria este lipsa banilor :lol: P.S: Felicitari Gopo pt masina, frumoasa(mai ales ca e neagra, am boala pe culoarea asta ) si sa ai parte de ea.;) |
eu i-as mai pune 2 usi :P am eu 2 in plus la a mea, le vrei ? :P
am eu CHIT , dar nu e R32 , e bodyfiber .... merge? vreau si eu Bad boy LOCK :) bafta |
GopPo nu s-a luat de tine,daca te uiti in postul lui speed vei intelege:P.....pe langa greselile enumerate de PAK,mai sunt si cateva greseli ortografice.
|
Quote:
|
prietene...nu sari asa ca te dai cu capu' de tavan.
nu ai impresia ca te iau la misto , chiar te iau . daca nu ti-ai dat seama de ce ...."citeste o carte" hai sa nu ii mai umplem topicul omului cu offt. GoPo , daca vrei Sleepy Look prelungeste si aripile nu doar capota . cam cum are smith. arata mult mai bine. vb pe mess mai multe Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning