![]() |
conteaza fffff muly greutatea la o masina ... da la u 115 si 700kg cum am citit ... si sa ti`o dea greu typer ... nu preai imi vine a crede ...
|
Multi oameni vorbesc aici doar ca sa se afle in treaba!
Daca vreti sa va lamuriti si sa va luati rusine de la un renault 5 nu aveti decat!Acum 1 an sau 2 a fost o cursa interesanta intre un Renault 5 si 2 BMW-uri 335-repet 335 care facusera legenda in Bucuresti si in tara! Rezultatul- R5-ul a spulberat cele 2 BMW-uri! Si stati linistiti ca niciodata KWX-ul nu a provocat asa aiurea! Bafta la toti! |
am o veste proasta...am iesit in decor cu masina si pina o fac o sa dureze putin. motorul nu a patit nimic doar putin pe la directie prin fata si baia de ulei,
in rest pare ok! |
Re:
Quote:
|
Hei, hei, ce-i aici?
Hai lasati topicul pentru motivul pentru care a fost creat... si anume raspunsuri la provocare... nu mai continuati ca sterg fara nici o explicatie... |
Holysoul, eu la Iasi am batut cu un amarat de peugeot 205 1.4 75 cp stock o vectra 1.6 16 valve de vreo 100 cp, si am batut-o de 2 ori, prima oara doar soferii, a 2a oara cate 2 in masina!...asa ca lasa-ne fratele meu..tu mereu esti gigi-contra pe forumul asta...cu tot cu planetarele tale rupte si etc...cu tot cu rahatul tau de vectra care o ridici atata in slavi de parca ar fi masina sport suprema..cu tot cu v6le tau...apropo, i-ai luat vreo compresie, asta dc stii ce-i aia?
pe langa chip, nu vrei sa-ti dam si niste stutzuri de invervier si-o turbina? chiar dc o sa coste ceva, scoti 5 cai/cilindru!!! :lol: tu chiar nu poti intelege..pai sa-ti fac un calcul....160cp/700kg>>>>180cp/1200kg.....get it? |
frate nu va mai agitati aiurea holysoul asta e singur contra lumii un fel de 2pac modern...a facut topic ca bate orice tdi pe 400m toti il luau la misto numai el era miez in lumea lui acolo...si mai subtire cu el ca nu stiti cine e da? sa fie clar ca poate va treziti cu amenintari in PM...eu asa am patit este cam penibil baiatu...eu nu cred, sunt convins ca-l bat pe 400m cu golfu meu de sare din papuci deci nu stiu ce cauta sa se dea cu kwx...din cate stiu kwx l-a batut pe sever cu o masina, eu il bat pe sever dar acolo o capota o aripa ceva :)
|
Re:
Quote:
|
Va rog, aici pe topicul ramas postati doar raspuns la provocare scurt si la obiect cei interesati!
---------------------------- Legat de discutia care se iscase aici, am mutat unele posturi in topic nou aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9641 barfiti acolo... |
Nu stiu ce are R5-ul ala modificat,dar stock nu prea are sanse cu masini serioase.
In primul rand are mai mult de 115 CP,are 120 PS sau 118 HP,in functie de ce preferati,metric sau imperial. In al doilea rand are 850 kg nu 700,ceea ce e sensibil mai mult. In al treilea rand,scoate 16s/sfert de mila si 29,6s/kilometru. Comparatia cu un CTR nu are sens.Renault Laguna 2.0T/164 CP are 16,2 pe sfert,iar Vectra aia probabil e mai rapida (mai puternica,fara turbo). EDIT:si un Mustang V6 face sfertul in 15,3,deci nici nu se pune problema. |
au fost 2 R5-uri la o cursa din bucuresti de anu asta. GAM-ul si inca unu negru parca.
Cu alea cum te descurci? |
cu Gam cred ca dif mica functie de mai multi factori . cel negru nu stiu dar am auzit ca ala chiar fuge rau.
|
exista un R5 negru care a batut RX8, si BMW urs 335
|
sgm-ti-ai terminat masina? daca este apta te astept sa vedem cit poate alpinul tau
|
Bogdan ... ti-am aranjat o cursa cu BPR , Golf 2 gti . Te bagi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning