![]() |
io maine la 9 sunt la liceu ... ne adunam fostii de`a 12 a .. sa vdm prospaturile :P
|
mah maine toata lumea vine cu impresii si cu poze cu noile d-soare...si cu sfaturi cum sa le aratam mai bine \"scoala\"=))
|
Sa ne rugam la doamne doamne, ca anul acesta, liceul sa se umple de boboace frumoase , lipsite de fitze, si singure :D , NU ca anul trecut, amin.
|
io anul asta am o presimtire ca o sa fie niste bucati pe la lic pe la mine....
cred ca o sa ma oftic ca am term lic |
mamam ce draci am .... incep la 7:30 :((
|
Re:
Quote:
|
dezamagire totala .... numai obo la noi la lic.
|
Am fost azi pe la scoala .... am stat 10 min in care am vazut niste fetiscane ... si apoi am plecat la o terasa ..... oricum ma bag la organizat balu.... asa k nare rost sa zoresc lucrurile :twisted:
|
si ? boboace ? ceva ? la mine sunt cateva rasarite
:/ oricum mai bine decat anul trecut ? la voi ? |
ink nu m`am uitat dupa boboace... eram prea nervos.... :( da maine ma uit....
|
cum ma ?!
doamne, boboacele au prioritate frate ... ce nervi ? termina ma cu prostiile bafta |
Re:
Quote:
|
hmm..prima mea zi..ca boboaca..a fost chiar f ok! :D \"aia marii\" pe care-i cunosteam m-au incurajat un picut asa..dar..oricum..te analizeaza muuulta lume :lol: e haios..oricum..f multe fete la mine.. :(
|
daca erai o boccie minirally nu te mai analiza nimeni...
ma eu nush cum sa zic nu prea am vaz fetitzele de anu asta...maine ma duc in recunoastere capitala...cunostintza astea...oricum am vazut vreo 3 naravashe rau... ce bine ma simtzeam azi si am gandeam ce \"speriat\" eram cand eram boboc si cand vedeam azi boboci imi venea asa nush ceva sadic in mine... |
mda .. maine mergem la clasele a 9-a , intram peste ei :D sa vedem daca e ceva interesant sau nu , mergem la recunoastere :)
inspectie .. can`t wait |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning