![]() |
Re: Machete in lucru - 2fast4u_dk
10 Attachment(s)
:rolleyes2 am promis degeaba.Dar pun acum poze cu mercedes`ul (l`am facut decapotabil dar ii pot pune acoperisul la loc :D).
Modificari:shave la manere,la portbagaj,la bandourile de pe spoilerul fata si spate si la prizele de pe capota.Urmeaza un sistem audio cred(daca imi iese asa cum vreau).Momentan macheta e grunduita(mai trebuie finisata) apoi o voi vopsi.Daca aveti idei ce as mai putea face la ea ziceti`mi va rog ca o voi vinde.Si cam ce culoare ar merge? |
Quote:
iti recomand sa nu vinzi macheta...muncesti si ce faci cu banii?iti iei alta macheta stock....asta zic eu...succes |
Ms :D.Deja am folosit castile pentru a face boxe dar incinta ma cam incurca...vreau ceva mai special...lambo doors nu stiu cum pot face ca am mai incercat dar nu am nicio idee...la culoarea alba m`am gandit si eu dar parca e prea simpla...voi face vt mai tarziu sa vad care vine mai bine :D.Vopseaua am scos`o cu smirghel,cat despre vandut chiar nu stiu ce sa fac...m`a rugat un prieten sa i`o vand lui ...ma mai gandesc ce sa fac :D
|
nu o vinde ma ca poate iesi ceva frumos din ea ........ ;)
|
nice job man:)....
|
8 Attachment(s)
Multumesc :D:arrow:ceva nou 8)
|
foarte interesant :D
imi place mult ideea abia astept sa vad masina gata pe suport bafta |
interesanta ideea:D cu suportul.
eu zic sa nu dai masina ai muncit ceva la ea si nu itzi da nimeni bani cat ar valora munca,eu zic sa o tii,faci cum crezi tu;)bafta |
Multumesc :D..ma bucur ca va place...saptamana asta o sa fie gata sper...poate nu o voi mai vinde :D
|
foarte buna ideea cu suportul
o sa incerc si eu bravo bravo!! |
Multumesc :D...trebuie sa ai grija dar daca lucrezi incet fara sa te grabesti iti iese..bafta;)
|
foarte ingenioasa idee o voi practica si eu.
|
3 Attachment(s)
Sistem audio la mercedes:arrow:...mai am de finisat dar pana acum imi place la nebunie cum arata...cred ca voi mai adauga cateva "boxe" la interior..intai sa vad ce iese in portbagaj :arrow::arrow::arrow:
|
misto
cred ca o sa arate bine in final.. |
la mercedes merge s-o faci in doua culori!!!(negru si rosu)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning