Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - 2fast4u_dk (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/67429-machete-lucru-2fast4u_dk.html)

2fast4u_DK 01-09-08 11:27

Re: Machete in lucru - 2fast4u_dk

10 Attachment(s)
:rolleyes2 am promis degeaba.Dar pun acum poze cu mercedes`ul (l`am facut decapotabil dar ii pot pune acoperisul la loc :D).
Modificari:shave la manere,la portbagaj,la bandourile de pe spoilerul fata si spate si la prizele de pe capota.Urmeaza un sistem audio cred(daca imi iese asa cum vreau).Momentan macheta e grunduita(mai trebuie finisata) apoi o voi vopsi.Daca aveti idei ce as mai putea face la ea ziceti`mi va rog ca o voi vinde.Si cam ce culoare ar merge?

Darius DMS 01-09-08 11:49

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 1726348)
:rolleyes2 am promis degeaba.Dar pun acum poze cu mercedes`ul (l`am facut decapotabil dar ii pot pune acoperisul la loc :D).
Modificari:shave la manere,la portbagaj,la bandourile de pe spoilerul fata si spate si la prizele de pe capota.Urmeaza un sistem audio cred(daca imi iese asa cum vreau).Momentan macheta e grunduita(mai trebuie finisata) apoi o voi vopsi.Daca aveti idei ce as mai putea face la ea ziceti`mi va rog ca o voi vinde.Si cam ce culoare ar merge?

boxele,le poti face din casti de mp3 care nu iti mai folosesc....scoti toata plasticaraia si tai firele de conectare...si ce ti a mai ramas is boxe...idei...pune poze cu sistemu de prindere al mercedesului ca poate faci suicide sau lcd doors....la sistemu audio pune LCD URI si un nos fakut din pix...nu am poze momentan...culoare....hmmmmm...un alb perlat cu jante negre siu interior alb cu negru..asemanatur cu al hummeru lui meu...spor la lucru...am o intrebare:tu ai scos vopseaua cu smirghel sau cu decapant?
iti recomand sa nu vinzi macheta...muncesti si ce faci cu banii?iti iei alta macheta stock....asta zic eu...succes

2fast4u_DK 01-09-08 12:48

Ms :D.Deja am folosit castile pentru a face boxe dar incinta ma cam incurca...vreau ceva mai special...lambo doors nu stiu cum pot face ca am mai incercat dar nu am nicio idee...la culoarea alba m`am gandit si eu dar parca e prea simpla...voi face vt mai tarziu sa vad care vine mai bine :D.Vopseaua am scos`o cu smirghel,cat despre vandut chiar nu stiu ce sa fac...m`a rugat un prieten sa i`o vand lui ...ma mai gandesc ce sa fac :D

AdY9005 01-09-08 18:29

nu o vinde ma ca poate iesi ceva frumos din ea ........ ;)

L4uR 02-09-08 00:44

nice job man:)....

2fast4u_DK 10-09-08 21:17

8 Attachment(s)
Multumesc :D:arrow:ceva nou 8)

blue macca 10-09-08 22:52

foarte interesant :D
imi place mult ideea

abia astept sa vad masina gata pe suport
bafta

rekin 10-09-08 23:13

interesanta ideea:D cu suportul.
eu zic sa nu dai masina ai muncit ceva la ea si nu itzi da nimeni bani cat ar valora munca,eu zic sa o tii,faci cum crezi tu;)bafta

2fast4u_DK 11-09-08 11:11

Multumesc :D..ma bucur ca va place...saptamana asta o sa fie gata sper...poate nu o voi mai vinde :D

andrew 46 13-09-08 20:21

foarte buna ideea cu suportul
o sa incerc si eu
bravo bravo!!

2fast4u_DK 13-09-08 20:37

Multumesc :D...trebuie sa ai grija dar daca lucrezi incet fara sa te grabesti iti iese..bafta;)

rares 07 11-10-08 21:30

foarte ingenioasa idee o voi practica si eu.

2fast4u_DK 02-11-08 13:20

3 Attachment(s)
Sistem audio la mercedes:arrow:...mai am de finisat dar pana acum imi place la nebunie cum arata...cred ca voi mai adauga cateva "boxe" la interior..intai sa vad ce iese in portbagaj :arrow::arrow::arrow:

andrew 46 02-11-08 13:29

misto
cred ca o sa arate bine in final..

NSL_ALEX666 29-11-08 17:39

la mercedes merge s-o faci in doua culori!!!(negru si rosu)

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning